Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Καρκίνο;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση ενός Σκορπιού με έναν Καρκίνο;

Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Καρκίνο;

Θα ευχαριστήσει τις αισθήσεις και θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες του εσώτερου εαυτού του Σκορπιού, η όμορφη ερωτική και η ψυχική ένωση του με έναν Καρκίνο;

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του Νερού, εσωστρεφές και παρορμητικό. Οι εκπρόσωποι του είναι συναισθηματικοί, ευγενικοί και τρυφεροί. Αγαπούν την ασφάλεια, τη στοργή και αναζητούν την θαλπωρή και την κατανόηση. Αν και συνεσταλμένοι, όταν ερωτεύονται εκφράζονται με συναισθηματισμό και ρομαντισμό. Επιπλέον, αν νιώσουν εμπιστοσύνη, αγάπη και ασφάλεια είναι ικανοί να φτάσουν σε μεγαλειώδεις ή θαρραλέες εκδηλώσεις αγάπης και παντοτινής αφοσίωσης.

Η σχέση μεταξύ τους είναι ιδανική! Συνδέονται, συνυπάρχουν και πορεύονται εξαίσια και ασυνήθιστα αρμονικά. Οι Καρκίνοι έχουν βαθιά ανάγκη εξάρτησης ενώ οι Σκορπιοί θέλουν πάση θυσία να ελέγχουν, να εξουσιάζουν και να κυριαρχούν. Οι πρώτοι, είναι ευάλωτοι και έχουν ανάγκη την επιβεβαίωση, ενώ οι Σκορπιοί ως σκληροτράχηλοι και ακατάβλητοι γνωρίζουν σε τέτοιο βάθος την ανθρώπινη φύση, ώστε μπορούν και θέλουν να τους κατανοήσουν και να τους καλύψουν τις ανάγκες τους.

Αγαπητοί Σκορπιοί, τα Καρκινάκια, είναι διφορούμενα και περίπλοκα, αλλάζουν συνέχεια διάθεση οπότε αφ’ ενός δεν βαριέστε και αφ’ ετέρου υπάρχει υλικό για να διερευνήσετε και να ανυψώσετε στην επιφάνεια, γεγονός που διεγείρει την έμφυτη ιδιότητα του εξιχνιαστή που έχετε όλοι μέσα σας. Ακόμη, είναι πιστοί και δύσκολα θα αποφασίσουν να χωρίσουν ή να εγκαταλείψουν το σύντροφο τους, οπότε και καλύπτουν την ανάγκη σας για σταθερότητα και μπορούν να ανακτούν την κτητικότητα και τις κρίσεις ζηλοτυπίας σας.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved