Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Δίδυμο;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση ενός Σκορπιού με έναν Δίδυμο;

Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Δίδυμο;

Ο Δίδυμος βρίσκει στον Σκορπιό αυτό που δεν κατανοεί, αυτό που δεν μπορεί να αισθανθεί σε όλο του το εύρος! Ποιο; Το πάθος!

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και μεταβλητό. Ο κυβερνήτης τους είναι ο Ερμής, τους δίνει ετοιμότητα πνεύματος και ευστροφία. Είναι εγκεφαλικοί τύποι και επεξεργάζονται τα πάντα με κριτήριο τη λογική. Διακρίνονται για την ευγλωττία, την πολυπραγμοσύνη, το χιούμορ και τα αέρινα παιχνιδίσματα τους.

Αν και θεωρητικά δεν έχουν καμία σχέση με τους Σκορπιούς, έλκονται από την πρώτη ματιά γιατί αντικρίζουν τη ζωή από διαφορετική οπτική, αυτής του ορθολογισμού και της διανόησης. Επίσης, και οι Δίδυμοι γοητεύονται από την αινιγματική και μυστηριώδη προσωπικότητα του Σκορπιού, επειδή σε αντίθεση με τους πρώτους, οι δεύτεροι εστιάζουν στο συναίσθημα. Οι Δίδυμοι δυσκολεύονται να κατανοήσουν και να εκφράσουν τα συναισθήματα τους και καταφεύγουν στην απώθηση και απάρνηση της συγκίνησης.

Η σχέση μεταξύ τους, αν και θεωρείται από τις πιο δαιδαλώδεις του ζωδιακού, μπορεί να ευδοκιμήσει με την προϋπόθεση ότι οι Σκορπιού θα αντιληφθουν και θα αποδεχτούν ότι ο Δϊδυμος, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχθεί χαλινάρι και καταπάτηση των ελευθεριών του. Διαφορετικά, αρχικά θα δείξει ψυχρότητα, στη συνέχεια θα απομακρύνεται και τελικά θα εξαφανιστεί.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved