Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Ταύρο;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση ενός Σκορπιού με έναν Ταύρο;

Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Ταύρο;

Θα υπάρξει άραγε ακατανίκητη έλξη μεταξύ του Σκορπιού και του Ταύρου η οποία θα οδηγήσει σε έναν πανίσχυρο δεσμό ώστε να αντιμετωπιστούν ακόμα και οι πιο βαρβάτες δυσκολίες;

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και σταθερό. Στο ζωδιακό κύκλο, βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Σκορπιό, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αντίθετοι μα και συνάμα συμπληρωματικοί δηλαδή ο ένας γεμίζει τα κενά του άλλου. Ο μεν συμβολίζει την υλική ασφάλεια ενώ ο δε τη ψυχική, ο ένας συνδέεται με την απλότητα και τις ανέσεις και ο άλλος με την περιπλοκή και τη δυσκολία.

Είναι και οι δύο επίμονοι, εσωστρεφείς, προσγειωμένοι, αισθησιακοί και αγαπάνε από κοινού τη σταθερότητα, την ασφάλεια και φυσικά τις ηδονές της σάρκας. Ο έρωτας και το σεξ είναι και για τους δύο πρωταρχικής σημασίας για την επίτευξη, τη συντήρηση και την εξέλιξη μια σχέσης. Χάρη αυτών η μεταξύ τους ένωση μπορεί να έχει μακρά διάρκεια και να είναι εμποτισμένη με αγάπη, αφοσίωση και σεξουαλισμό.

Βέβαια, θα πρέπει να αναφερθεί και η δύσκολη πλευρά της σχέσης που είναι η κατάσταση στην οποία μπορεί να περιέλθουν εξαιτίας της αδιαλλαξίας, της απολυτότητας και της πεισματικής σας άρνησης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τη λύση μπορεί να τη δώσει μόνο το ανυπέρβλητο πάθος.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved