Το μελίσσι

Είμαστε ένα αστρολογικό μελίσσι
Το μελίσσι

 

Το 2010 έμελλε να είναι καταλυτικό για τις διαδικτυακές αστρολογικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Το astrology.gr ήρθε για να δώσει νέα πνοή.

Είμαστε ένα αστρολογικό μελίσσι με πολλούς εργάτες και εργάτριες άλλα χωρίς κηφήνες πράγμα που σημαίνει αυτομάτως «ένας για όλους και όλοι για έναν».

Το Star Trek ξεκίνησε το διαγαλαξιακό -αστρολογικό ταξίδι και κάνει στάσεις σε κάθε σχολή ή τάση που μπορεί να υπάρχει.

Καθημερινές, εβδομαδιαίες, μηνιαίες, ετήσιες και κοσμικές προβλέψεις. Κοσμικά διαγράμματα για να τρελαίνονται οι μπάρες πάνω-κάτω.

Ωριαία, Χρηματιστηριακή, Βεδική, Κοσμική, Ψυχολογική, Αστροχαρτογραφία (στο Dubhai άμα πας, την τσάντα σου θα χάσεις).

Στην πλατεία Συναστρίας δεξιά θα βρείτε τον έρωτα σας και στο Natal Chart θα πάρετε ερμηνεία για το χαρακτήρα, εκτίμηση για τα μελλούμενα και άλλα πολλά καλούδια.

Για αινίγματα και εξιχνιάσεις απευθυνθείτε στο CSI Fanouris και τον επιθεωρητή Ερμείδη.

Στα Data μαζεύουμε χάρτες για τους πιο ψαγμένους και στις Εφημερίδες υπάρχουν όλα, λεπτό προς λεπτό, μέρα τη μέρα. Από τον Ωροσκόπο της στιγμής μέχρι τον Cupido...

Στο Astro-Dada δίνουμε την άλλη όψη της αστρολογίας, πικρή, γλυκιά, πικάντικη και σίγουρα ανατρεπτική.

Έχει και Ιατρική αστρολογία αρκεί να μην είσαστε συμβεβλημένοι με το ΙΚΑ.

Ζώδιο μήνα, Καρμική, Εσωτερική, τετραγωνική, εντός εκτός και επί τα αυτά, χώρια η αστρικό-τροπική ανάλυση-μαύρισμα (κύριε Γιάννη, τι δείκτη προστασίας έχει;)

Εγώ από την μεριά μου θα προσπαθήσω να σας δείξω τα μυστικά της Uranian και πως να μάθετε να γίνεται εσείς ο αστρολόγος του εαυτού σας. Με νέες τεχνικές σε Uranian και Κοσμοβιολογία θα σας βοηθήσουμε να δείτε ξεκάθαρα αυτό επιθυμείτε. Γιατί εμείς οι Vulcanians που λέει και ο Ριζό θέλουμε να δείξουμε πως η γνώση είναι δύναμη. Είχα την τύχη να μάθω αυτή την υπέροχη τεχνική και όπως είχε πει και ο Ιησούς Χριστός «Δωρεάν λάβετε, δωρεάν δότε» .

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διορθωτές και στον αρχισυντάκτη, αφού αυτοί φροντίζουν να χτενίζουν τα κείμενα και εγώ από την μεριά μου τους προσφέρω, με αυτά που γράφω, permanent μακράς διαρκείας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε σας που μας στηρίζετε με τις αναγνώσεις και την αγάπη σας.

Καλή μας αντάμωση στο Forum και τους σχολιασμούς σας.

Karl Heinz Ottinger

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved