Τετάρτη 31 Μαίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 09° 18' 39" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 17° 07' 08" ΖΥΓΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 14° 43' 59" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 24° 34' 42" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 05° 56' 42" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 03° 10' 41" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 57' 07" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 08' 42" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 25' 48" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 10' 13" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 36' 30" ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα της εξέγερσης

Γράφει ο Δρ Χρήστος Παΐζης
Η ημέρα της εξέγερσης

Ξέρεις τα σπίτια πεισματώνουν εύκολα, σαν τα γυμνώσεις

Γ. Σεφέρης από την «Κίχλη»

«Η εξέγερση είναι πάντα δίκαιη» έλεγε ο '«Μεγάλος Τιμονιέρης» και το επαναλάμβαναν συνεχώς οι Μαοϊκές ομάδες της δεκαετίας 70-80 (που θυμόμαστε και εμείς οι κάπως παλιότεροι). Άνεμος εξέγερσης σε Ισπανία (που έχει και παρελθόν ανάλογο) Πορτογαλία, Γαλλία, και από χθες το βράδυ και στο «σάπιο βασίλειο της Δανιμαρκίας». Ας δούμε λοιπόν αν η χτεσινή ημέρα ''δικαιολογεί'' αυτή την εξέγερση:

  • Σελήνη στις 14 Ιχθύων σε τετράγωνο με Άρη Ελλάδας και έτοιμη να πέσει πάνω στον άξονα της Επανάστασης (Ουρανός - Ποσειδώνας), που είναι στις 17 Ιχθύων. Υπόψη η Σελήνη μόλις έχει απομακρυνθεί από το Μεσοδιάστημα Κρόνου Πλούτωνα της Ελλάδας (κατάλυση εξουσίας) που είναι στις 10 Διδύμων, πάνω στην επικείμενη έκλειψη .
  • Ερμής στις 14 Ταύρου ενεργοποιεί με απόλυτη ακρίβεια την αντίθεση Ήλιου Κρόνου της Ελλάδας με όψη τετραγώνου
  • Αφροδίτη, Άρης σε ακριβέστατο τετράγωνο με ΜΣ Ελλάδας και με αντισκιά ακριβώς πάνω στο ΜΔ των εκρηκτικών καταστάσεων (Πλούτωνας - Ουρανός).
  • Ο Ήλιος στην κρίσιμη μοίρα της 4 Διδύμων με αντισκιά είναι ακριβώς στον άξονα της αποδόμησης (Άρης - Κρόνος) που είναι στις 26 Καρκίνου
  • Ο Ήλιος γειτνιάζει με την ''πύλη'' του ΒΔ , που συνδέεται με κάθε μορφή ενώσεων, συνεργασιών κυρίως μεταξύ νέων ατόμων και που βρίσκεται στις 3 των Διδύμων

Υπόψη πως στις 10 πμ που έγινε και η συνάντηση Πρωθυπουργού - Προέδρου Δημοκρατίας η Σελήνη είχε τις εξής εμπλοκές:

  • Τετράγωνο με άξονα Κρόνου - Πλούτωνα Ελλάδας, άξονα που συνδέεται κατ εξοχήν με θέματα εξουσίας.
  • Ακριβώς στο Μεσοδιάστημα Άρη - Πλούτωνα της ημέρας, κάτι που μπορεί να δηλώνει ''λαϊκή οργή''
  • Σκληρή όψη 135 (όψη που ενεργοποιεί ΜΔ) μοιρών με άξονα Άρη - Κρόνου της ημέρας, άξονα θανάτου & αποδόμησης.
  • Last but not least όλα αυτά σε γειτνίαση με την έκλειψη που θα γίνει σε μια εβδομάδα είτε με όψη τετραγώνου είτε με άλλες σκληρές ενεργοποιητικές όψεις.

Πολύ δυνατά όλα αυτά και μάλλον δείχνουν πως ο Ιούνιος, μήνας εαρινός αλλά και θερινός, αυτή τη χρόνια θα είναι κυρίως θερινός και πολύ ''καυτός''.

Υπόψη πως αυτές τις ημέρες ο άξονας των μοιραίων ενώσεων (Πλούτωνας - ΒΔ) είναι σε ενέργεια μιας και υπάρχει σύνοδος αυτών των δυο με αντισκια.

Ίσως λοιπόν να γίνουν επίκαιροι πάλι οι στίχοι του Μαγιακόφσκι : "Με φλογισμένα χείλη πιες γονατιστός / από το ποτάμι που το λέμε/ ΓΕΓΟΝΟΣ'' (από το πολύστιχο ποίημα του καλά πάμε).

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved