Άστρο-λογικά

Η ομάδα του Astrology.gr συστήνεται!

Άστρο-λογικά

Show time! Από εκείνη την Κυριακή του Σεπτέμβρη, που πήραμε την πρώτη μας ανάσα πέρασαν ήδη τρεις μήνες και σε όλο αυτό το διάστημα κτίζαμε το όνειρο μας σαν σε κρυφό σχολειό, πριν την επανάσταση.
Και επιτέλους, με συνταξιδιώτες όλη την ομάδα του astrology.gr φτάσαμε στην μαγική για μας παραμονή των Χριστουγέννων, μια ημέρα που τα εκτυφλωτικά φώτα της παράστασης, επιτέλους άναψαν.

Ξεκινάμε το ταξίδι στο αχανές αστρολογικό διάστημα-ενίοτε και ...Μεσοδιάστημα-γνωρίζοντας τις δυσκολίες του εγχειρήματος. Προσωπικά, μου θυμίζει ένα άλλο ταξίδι, εκείνο που γέμισε τα παιδικά μου χρόνια με μαγικές και παραμυθένιες εικόνες. Το Star Treck!
Και το πλήρωμα μας αποτελείται από πανάξιους συνεργάτες κάτι που με τα δεδομένα της εγχώριας αστρολογικής κοινότητας (συνήθως τα μέλη της είναι εξαιρετικά δύσκολα σε συνεργασίες), από μόνο του είναι ένα μεγάλο κέρδος.

Ας μου επιτρέψουν όμως όλοι οι συνταξιδιώτες, να τους παρουσιάσω με το δικό μου ...εναλλακτικό τρόπο.

Η Λίντα Παπασταύρου αφανής administrator αλλά και έμπειρη πλοηγός, βρίσκεται στο τιμόνι του astrology.gr. θυμίζοντας μου τον θρυλικό μίστερ Χικάρου Σούλου του Εντερπράιζ.

Οι τρεις ...Βηταζοειδείς Πόπη Βασσάλου, Χριστίνα Δημοπούλου και Τίνα Ζαχαριάδου, έμπειρες και ακούραστες, ξημεροβραδιάζονται στο μετερίζι των προβλέψεων, για να πιάσουν τους κοσμικούς σφυγμούς και να τους μεταφέρουν υπεύθυνα και έγκυρα. Χαρές, καημούς και προσδοκίες... Οι ζωδιακές προβλέψεις του astrology.gr, Εβδομαδιαίες, Ημερήσιες και Μηνιαίες, θα βρίσκονται πάντα στη διάθεση σας.
Και βέβαια, όταν οι τρεις κυρίες έχουν κέφια αρθρογραφούν χωρίς ...έλεος.

Η Ρένα Κολιοπάνου, εκτός από το αστρολογικό lifestyle, έχει αναλάβει επίσης την ξενάγηση στα μυστήρια του Σύνθετου χάρτη (Composite)
Η Βασιλική Κόντη, έμπειρη αναλύτρια και βαθιά γνώστρια των ανθρώπινων αναγκών, παρέχει πρακτικές συμβουλές και μας δίνει τα φώτα της επί ...παντός επιστητού.
Η Κοραλλία Μόζορα, διανοούμενη όσο και λάτρης της «real politic» στην αστρολογία, επισημαίνει υπεύθυνα και έγκυρα τα default της κοσμικής πραγματικότητας.
Ο Γιάννης Μπαρδόπουλος, ο γίγαντας με τη χρυσή καρδιά και τις μετοχές στο ...τσεπάκι του, μας οδηγεί στα άδυτα του Χρηματιστηρίου
Ο Karl Heinz Ottinger, ο «Σποκ» που έχει βαλθεί να μας συνετίσει με την Uranian και την ...Vulcanian λογική του
Για τον Δρ Χρήστο Παΐζη οι συστάσεις μάλλον περιττεύουν, αφού σίγουρα είναι από άλλο ...πλανήτη. Με την άρτια κατάρτιση του και τη φιλοσοφική δομή της σκέψης του μας μυεί στον κόσμο της Εσωτερικής και της Καρμικής Αστρολογίας.
Ο Βασίλης Παπαδολιάς, βιβλιοφάγος και ακούραστο μυρμήγκι της γνώσης, αρθρογραφεί και χαράζει διαρκώς νέες πορείες σαν τον ...Πάβελ Τσέχοφ.
Ο Πάρις Σιδηρόπουλος, ο «Ινδός» της παρέας, που για μας τους «δυτικούς» φαντάζει ως ...Κλίνγκον Γουόρφ, φωτίζει με δεξιοτεχνία τις πτυχές της Βεδικής Αστρολογίας.
Η Κατερίνα Σαλωνίκη, η «συμμορίτισσα» με το καλλιτεχνικό taste, φροντίζει εκτός των άλλων να μας ενημερώνει για τους Celebrities, απανταχού του ...σύμπαντος.
Ο Urania lab, παλιός φίλος και συνεργάτης, κάτι σαν τον ...ιδιόρρυθμο γιατρό Μακ Κόι και το μηχανικό Σκοτ μαζί, ασκείται παράλληλα στην Ιατρική Αστρολογία, την Αστροχαρτογραφία και ...όπου αλλού χρειαστεί.

Και βέβαια ο υποφαινόμενος ...κάπτεν Κέρκ που η μοίρα το έφερε έτσι, ώστε εκτός από το να αρθρογραφεί, να αναλάβει και το γενικότερο συντονισμό της προσπάθειας.

Είμαστε εδώ...
Καθημερινά, δίπλα σας, πρόθυμοι να απαντήσουμε σε κάθε ερώτημα σας, να αδράξουμε τις έγνοιες σας αλλά και να σας δίνουμε ειδήσεις η πληροφορίες, πάντα μέσα από ένα αστρολογικό φίλτρο. Επιθυμούμε να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση μιας αστρολογικής συνείδησης, παρέχοντας γνώσεις και όποτε χρειαστεί συμβουλές για το δικό σας ταξίδι της ζωής.
Και επιπλέον, φιλοδοξούμε να καθιερώσουμε ένα είδος που δεν έχει υπάρξει ποτέ και πουθενά σε τέτοια έκταση, την αστρολογική δημοσιογραφία.
Είναι βέβαιο ότι τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας θα μας βοηθήσουν να βελτιωνόμαστε με το πέρασμα του χρόνου, καλύπτοντας ολοένα και περισσότερες ανάγκες, δικές σας και δικές μας. Γιατί η χαρά της δημιουργίας είναι πάντα διαδραστική και αμφίδρομη.

DPG_media
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved