Ιατρική Αστρολογία και πρόληψη

Γράφει ο Uranialab

Παπασταύρου Λίντα
Ιατρική Αστρολογία και πρόληψη

Η Ιατρική Αστρολογία είναι ένας κλάδος της Αστρολογίας, που σκοπός της είναι η διερεύνηση των τυχόν δυσλειτουργιών του ανθρωπίνου σώματος, πριν ακόμη αυτές εκδηλωθούν. Έτσι ο ρόλος του αστρολόγου είναι συμβουλευτικός σε θέματα υγείας και μάλιστα στο χώρο της πρόληψης. Ο αστρολόγος που εξασκεί αυτό τον κλάδο πρέπει να έχει μία ευρεία ιατρική παιδεία, έτσι ώστε να δώσει τις κατάλληλες συμβουλές για την πρόληψη των δυσλειτουργιών, μέσω των κατάλληλων διαγνωστικών μεθόδων, που θα υποδείξει ο θεράπων ιατρός και μόνον.

Ο ρόλος της Ιατρικής Αστρολογίας είναι η πρόληψη. Η θεραπεία γίνεται από τους ιατρούς. Αν πετύχει ο αστρολόγος αυτό εξαρτάται από την ανταπόκριση του πελάτη, που πρέπει να είναι συνεργάσιμος και να πιστεύει ότι ο αστρολόγος μπορεί να τον καθοδηγήσει σωστά.

Θα αναφέρω τρία χαρακτηριστικά παραδείγματα, από την εμπειρία μου, για να δείξω αυτά που ανέφερα ανωτέρω.

1) Κάποτε ήλθε ένα μοντέλο, για να καταστρώσει ένα διαιτολόγιο με βάση το ωροσκόπιο της καθώς επίσης και τις επικίνδυνες χρονικές περιόδους για την απόκτηση βάρους. Της υπέδειξα ένα διαιτολόγιο, που σε συνεργασία με την διαιτολόγο της έδωσε άριστα αποτελέσματα. Στο ωροσκόπιο της είδα κάποιες δυσλειτουργίες στα γεννητικά της όργανα. Της υπέδειξα να πάει στο γυναικολόγο και να κάνει κάποιους υπέρηχους για να δει το πρόβλημα, που σύμφωνα με τις ενδείξεις είχε. Όταν της το είπα, ήταν κάθετα αρνητική, μιας και ο γυναικολόγος της την είχε ενημερώσει ότι δεν έχει τίποτε. Δεν έδωσα συνέχεια, την έχασα για αρκετά χρόνια, μιας και είχε πάει στο εξωτερικό. Μια ημέρα με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι είχα δίκιο για τα γεννητικά της όργανα και ποτέ δεν έμεινε έγκυος. Το ωραίο είναι ότι ο άνδρας της ήταν γιατρός και αυτός την έπεισε να με πάρει τηλέφωνο, για να με συναντήσει για να δει από κοντά πως κάποιος, που δεν είναι γιατρός, μπορεί να ξέρει για προβλήματα υγείας, χρόνια πριν εκδηλωθούν, χωρίς ούτε μια εξέταση. Του εξήγησα ότι η Ιατρική Αστρολογία δεν είναι μαντζούνια και κεράκια, αλλά μια επιστήμη, που στην Αρχαία Ελλάδα είχε το συμβολικό όνομα Ιατρομαθηματικά.

Κάποτε μια ασκούμενη δικηγόρος ζήτησε την βοήθειά μου, για να δει και αστρολογικά γιατί δεν μένει έγκυος. Όλες οι ιατρικές εξετάσεις για την ίδια και τον άνδρα της ήσαν φυσιολογικές. Το ωροσκόπιο της δεν είχε κάποια αντένδειξη για την μητρότητα. Αποφάσισα να εφαρμόσω την θεωρία του Γιόνας για τις γόνιμες ημέρες.

Συνοπτικά η θεωρία αυτή μας λέει ότι κάθε γυναίκα είναι γόνιμη κάθε μήνα τις ημέρες που επαναλαμβάνεται η γενέθλια όψη Ηλίου-Σελήνης. Η θεωρία είχε επαληθευτεί σε χιλιάδες ωροσκόπια γυναικών. Οι γόνιμες ημέρες της, σύμφωνα με την θεωρία του Γιόνας, τύχαινε να πέφτουν μέσα στον έμμηνο κύκλο της. Της εξήγησα την θεωρία και την έπεισα να κάνει έρωτα μέσα στα έμμηνα της, αφού μπορέσει να ξεπεράσει τα ταμπού που υπάρχουν γύρω από το θέμα. Μου υποσχέθηκε να με ακούσει, αφού το παλέψει αυτή και ο σύντροφος της. Μετά από έξι μήνες μου τηλεφωνεί για να μου ανακοινώσει ότι είναι έγκυος. Και τα άλλα δύο παιδιά που στη συνέχεια έφερε στον κόσμο, τα συνέλαβε σύμφωνα με την θεωρία του Γιόνας.

Η συμβολή της Ιατρικής Αστρολογίας στις προγραμματισμένες εγχειρήσεις είναι μεγάλη. Η μητέρα μιας φίλης, έκανε εγχείρηση καταρράκτη που είχε μεγάλες επιπλοκές .Έπρεπε να κάνει εγχείρηση και στο άλλο μάτι και με ρώτησε αν μπορούσα να βοηθήσω. Της ζήτησα και το ωροσκόπιο του γιατρού που θα έκανε την επέμβαση. Πάντα σε εγχειρήσεις ρόλο παίζει και πως λειτουργεί ο Άρης του ιατρού.

Αφού βρήκαμε τις κατάλληλες ημερομηνίες που πρέπει να γίνει η επέμβαση, τις πρότεινε στον γιατρό, χωρίς βέβαια να πει ότι η ημερομηνίες είχαν προταθεί από αστρολόγο, και βρήκαν μια, που μπορούσε και ο ιατρός να κάνει την επέμβαση. Ολα πήγαν καλά, χωρίς επιπλοκές.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε, ότι η Ιατρική Αστρολογία έχει κάποιο ρόλο σε εγχειρήσεις που μπορούν να γίνουν μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα και έχουν μια μέση σοβαρότητα. Σε εγχειρήσεις κρίσιμες, που παίζεται η ζωή του ασθενούς η Ιατρική Αστρολογία δεν έχει κανένα λόγο.

Από τα ανωτέρω κάποιος μπορεί να οριοθετήσει τον ρόλο της Ιατρικής Αστρολογίας στον τομέα της συμβουλευτικής Ιατρικής, με κυριότερο ρόλο εκείνο της πρόληψης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved