Αχ αυτός ο ανάδρομος Ερμής

γράφει η Τίνα Ζαχαριάδου
Παπασταύρου Λίντα
Αχ αυτός ο ανάδρομος Ερμής

Τέτοιο ανάδρομο Ερμή, μήτε που είχα «ματαδεί» τουλάχιστο τα τελευταία χρόνια της ζωής μου. Σχεδόν από την αρχή της αναδρομής του άρχισα να δέχομαι παράπονα για e-mails που πότε άνοιγαν και πότε δεν άνοιγαν. Μια εβδομάδα τώρα προσπαθώ να στείλω ένα e-mail, μάταια. Το face book κάποιες φορές λειτουργούσε, κάποιες άλλες, το έριχνε «στον ύπνο του δικαίου». Και καλά να χάσεις τα τραγουδάκι από το you tube που έβαλε στον τοίχο του κάποιος από τους «φίλους», το πολύ πολύ έμπαινες να το ακούσεις μέσω της αναζήτησης. Με τα σπαρτά και τα δεντράκια από τις φάρμες όμως τι έκανες; Ζητούσαν απεγνωσμένα το νεράκι τους, το ίδιο και τα κακόμοιρα τα ζώα, που έμεναν νηστικά μερόνυχτα.

Για ν’ αφήσω όμως το χιούμορ, πραγματικά, πρώτη φορά με επηρέασε τόσο πολύ ο ανάδρομος Ερμής. Συνήθως, όταν αναδρομεί μου βγαίνει πάντα σε καλό γιατί επιδιώκω, είτε, να ολοκληρώνω ημιτελή σχέδια και εργασίες, είτε, να ξεκινώ νέες εργασίες που ανέκαθεν ήθελα να ξεκινήσω και για κάποιους λόγους δεν το έκανα. Ραντεβού με τον οδοντίατρο μου ακυρώθηκαν, το ίδιο συνέβη με κάποια μαθήματα, ασυνεννοησίες δε, άλλα μου λένε άλλα καταλαβαίνω, άλλα λέω, άλλα καταλαβαίνουν. Αλλού προγραμματίζω να πάω, αλλού βρίσκομαι.

Όσο για την ενδοσκόπηση και τη σκέψη μου η οποία διαρκώς πηγαίνει σε παρελθοντικά γεγονότα της ζωής μου…. Καρκίνος να ήμουν με Ωροσκόπο και Σελήνη στον Καρκίνο, τέτοια παρελθοντολογία δεν θα την είχα. Κουράστηκα να θυμάμαι…. Έπρεπε να πάω το παιδί μου σε παράρτημα του νοσοκομείου «Παίδων» για κάποια χαρτιά που χρειαζόμασταν και για να αποφύγω τις κακοτοπιές του ανάδρομου αποφάσισα να μην οδηγήσω… για να τρακάρουμε με το ταξί. Ευτυχώς τίποτα τρομερό, αντίθετα έγινε μάθημα στο γιο μου για να σταματήσει επιτέλους να παραπονιέται για τη ζώνη, ότι τάχα τον «πνίγει». Κατά πόσο θα κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε ότι θα φορά ανελλιπώς ζώνη με ανάδρομο Ερμή….. αμφιβάλλω. Όσο για τα χαρτιά… θα τα έπαιρνα σε δυο ημέρες, έχουν περάσει οκτώ κι ακόμη περιμένω.

Επειδή όμως δεν είμαι αχάριστη και με δεδομένο πως ο ανάδρομος βρίσκεται εκεί όπου «κατοικεί ο γενέθλιος Ερμής, στον Κριό και στον 10ο οίκο, να πω, πως επαγγελματικά μου έκανε καλό. Παλιές πελάτισσες ξεχασμένες στο χρόνο, με θυμήθηκαν. Συζητήσεις που έπρεπε να γίνουν με τις μαθήτριες μου και δεν είχαν γίνει, έγιναν. Ωστόσο, η εβδομάδα των παθών είναι μπροστά μου, δε μου έφτανε ο Ερμής που έκανε την «περαντζάδα» του στους παρορμητικούς μου πλανήτες, θα πάει να συναντήσει με σύνοδο τον Άρη και αντίθεση τον Κρόνο από τον Ζυγό για να πιάσουν παρεούλα τον γενέθλιο Ουρανό και να ενεργοποιήσουν τη γενέθλια αντίθεση Ερμή/Ουρανού. «Μη του μιλάτε του παιδιού, αφήστε το μονάχο». Που θα πάει, Μεγαλοβδομάδα έχουμε, θα περάσει, μαζί και ο ανάδρομος……..

ΥΓ Αν διαβάσατε το παρόν άρθρο, τότε… το e-mail μου ορθοδρόμησε.

Καλή μας Ανάσταση και καλό Πάσχα!!!!!!!!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved