Ινδική Αστρολογία-Οι γυναίκες στο μικροσκόπιο

Γράφει ο Πάρις Σιδηρόπουλος

Παπασταύρου Λίντα
Ινδική Αστρολογία-Οι γυναίκες στο μικροσκόπιο

Στην Ινδική αστρολογία υπάρχει η δυνατότητα να εμβαθύνουμε σε πολλές λεπτομέρειες της προσωπικότητας του εξεταζομένου ατόμου που φυσικά υπάρχουν οι ενδείξεις σε γενικές γραμμές στον γενέθλιο χάρτη. Ωστόσο αυτές οι ενδείξεις αποκαλύπτονται και επιβεβαιώνονται μέσω ειδικών χαρτών που παράγονται με το υλικό του γενέθλιου χάρτη.

Υπάρχει λοιπόν ο χάρτης Τρίμσαμσα,(1/30) που χρησιμοποιείται για να δείξει τις αρετές και αδυναμίες μιας νεαρής γυναίκας που πρόκειται να παντρευτεί βάσει αστρολογικών δεδομένων και που τα στοιχεία αυτά γνωστοποιούνται στο σόι του γαμπρού για να παρθεί η τελική απόφαση. Εννοείται ότι και το σόι της νύφης εξετάζει αντίστοιχα στοιχεία από τον γενέθλιο όμως χάρτη του γαμπρού μιας και δεν υπάρχει αντίστοιχος ανδρικός χάρτης στην Ινδική αστρολογία.

Εδώ φυσικά αδικείται η γυναίκα που μπαίνει κάτω από ένα αστρολογικό μικροσκόπιο στο οποίο δεν μπαίνει ο άνδρας. Εκείνο ωστόσο που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι η φύση των πληροφοριών που αντλούνται από τον χάρτη 1/30. Έτσι λοιπόν βγαίνουν στη φόρα όλες, στην ουσία, οι αρνητικές τάσεις μιας γυναίκας ξεκινώντας από την ανυπακοή, την οκνηρία, την ζηλοφθονία, την τεμπελιά, την έλλειψη νοικοκυροσύνης και τέλος την ροπή προς την απιστία και την πορνεία.

Εξετάζοντας διάφορους γυναικείους χάρτες κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι πληροφορίες είναι έγκυρες πλην όμως κάτω από το πρίσμα της σύγχρονης γυναικείας απελευθέρωσης στις δυτικές κοινωνίες, πολλές από τις αναφερόμενες αδυναμίες αποτελούν κατάκτηση έως και καμάρι των σημερινών ελεύθερων και παντρεμένων γυναικών.

Τα διαζύγια και οι εξωσυζυγικές σχέσεις κάνουν θραύση, η μόδα και η διαφήμιση εκπορνεύουν ψυχικά και σωματικά εκατομμύρια ανυπεράσπιστων γυναικών και η λεγόμενη σεξουαλική επανάσταση ή απελευθέρωση μολύνουν και τραυματίζουν θανάσιμα τις σχέσεις ειλικρίνειας και αγάπης ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες.

Αν η ανθρώπινη κοινωνία δεν βρει την χρυσή τομή, τότε κανένα σύστημα αστρολογίας ή φιλοσοφίας παρ’ όλες τις σωστές πληροφορίες που μπορεί να παρέχει, δεν θα μπορέσει να βοηθήσει ουσιαστικά και τις σχέσεις αληθινής αμοιβαιότητας ανάμεσα στα ανδρόγυνα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved