Οι φετινές γιορτές με αστρολογική χρυσόσκονη

Όλα είναι στη θέση τους περιμένοντας τη δική μας διάθεση, να τα εντάξει σε μια καθημερινότητα, που παλεύει να σταθεί στα πόδια της, χωρίς τις πατερίτσες της απόγνωσης.

Οι φετινές γιορτές με αστρολογική χρυσόσκονη

Έφτασε ξανά ο καιρός που τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα δεσπόζουν στο σαλόνι μας, μαζί με το θαυμάσιο άλλοθι για την ύπαρξη της πιατέλας με τα γλυκά στο τραπέζι, και την πατροπαράδοτη γαλοπούλα.

Οι παραδόσεις που αναβιώνουν με το γκι για προστασία, την κρεμμύδα για γούρι, το ρόδι για αφθονία, το στεφάνι στην εξώπορτα για μακροβιότητα.

Όλα είναι στη θέση τους περιμένοντας τη δική μας διάθεση, να τα εντάξει σε μια καθημερινότητα, που παλεύει να σταθεί στα πόδια της, χωρίς τις πατερίτσες της απόγνωσης.

Όμως τα Χριστούγεννα και η επερχόμενη γιορτή της Πρωτοχρονιάς, είναι η ευκαιρία να τεστάρουμε τις αντοχές μας, να αντιμετωπίσουμε την ορμητική χαρά που μας επιβάλλουν και πάνω από όλα να κάνουμε άλλον έναν απολογισμό, που θα μας δώσει νέα ερεθίσματα στην καινούργια χρονιά που ακολουθεί.

Αστρολογικά τα φετινά Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, σηματοδοτούνται από τη σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό, όπως άλλωστε και τα περσινά αλλά και τα επόμενα. Αυτός ο συνδυασμός μας κάνει να αισθανόμαστε όλοι τη μοιραία του επίδραση, την αναγκαστική αποδοχή του πεπρωμένου, αλλά και την ευκαιρία να αλλάξουμε ριζικά τα ως τώρα δεδομένα μας. Οι παλιοί χειρισμοί πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν, αλλάζοντας και διαφοροποιώντας τις ανάγκες, τις επιθυμίες και περισσότερο τον τρόπο που λειτουργούμε και συμπεριφερόμαστε.

Οι μέρες των Χριστουγέννων χαρακτηρίζονται από τη γενναιόδωρη υπερβολή της επιρροής της Αφροδίτης στον Τοξότη σε αντίθεση με τον Δία από τους Διδύμους.

Κάτω από αυτή την επιρροή δίνουμε περισσότερο σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο, ενδιαφερόμαστε για τους συνανθρώπους μας, δεν σκεφτόμαστε πολύ να ξοδέψουμε από το υστέρημά μας, ενώ η αισιοδοξία, μας διατηρεί όρθιους δίνοντας έναυσμα να διασκεδάσουμε και να χαρούμε.

Το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων θα συντροφευτεί από τη Σελήνη στον Ταύρο, που αποτελεί και την αφετηρία των παραπανίσιων κιλών που θα αντικρίσουμε έπειτα στη ζυγαριά μας. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού θα μας φέρει πολλές εκπλήξεις, ενώ μας προτρέπει και να τις δημιουργήσουμε. Το βράδυ αυτό προσφέρεται για να βρεθούμε σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον, να απολαύσουμε κάτι διαφορετικό, πάντα παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Η απομόνωση δεν θα είναι καλή επιλογή για τον λόγο πως θα στερήσουμε την εγγυημένη ευκαιρία από τους εαυτούς μας, να ελαφρύνουν από το ψυχολογικό βάρος.

Τα Χριστούγεννα ανήμερα αλλά και την επομένη, η Σελήνη στους Διδύμους σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες επιρροές, θα μας κάνει μια υπέροχη επικοινωνιακή βόλτα, ψάχνοντας διαρκώς να ικανοποιήσουμε το αστρολογικό αίτημα των ημερών, που δεν είναι άλλο από την πρωτότυπη και ασυνήθιστη ατμόσφαιρα γύρω μας.

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα μοιάζει με λαμπρή τελετή κάτω από την επιρροή της Σελήνης στον Λέοντα, όπου όλα θα μοιάζουν λαμπερά και προσιτά.

Ο Άρης από τον Υδροχόο εκτελεί χρέη Αι – Βασίλη, μοιράζοντας όσο μπορεί την αίσθηση, πως θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας μέσα από μια διευρυμένη αντίληψη των πραγμάτων.

Το φετινό πρωτοχρονιάτικο δώρο έρχεται στις 23.59 το βράδυ λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, με το ακριβέστατο πύρινο τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης. Κάτω από αυτή την επιρροή, η διάθεσή μας υφίσταται έναν αρχιτεκτονικό καλλωπισμό, ενώ ευνοούνται τα τυχερά παιχνίδια, κερδίζοντας κάποιοι μεγάλα ποσά, ενώ όσοι χάσουν θα αισθανθούν απλά, πως συνέβαλαν στο καλό του χρόνου. Οι καλλιτεχνικές παραστάσεις και εκδηλώσεις θα τραβήξουν την προσοχή, γινόμενες μια ιδανική επιλογή.

Ας προσπαθήσουμε ότι και αν επιλέξουμε να κάνουμε, να είμαστε γεμάτοι αγάπη και προσμονή για το καλύτερο. Καλές γιορτές, φωτεινές και χαρούμενες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved