Εκλογές 17ης Ιουνίου 2012 – Η αντίστροφη μέτρηση

Οι εκλογές ξεκινούν στις 7.00 το πρωί με τη Σελήνη στις 29 μοίρες Ταύρου και ως τις 7.00 το απόγευμα που θα κλείσουν οι κάλπες, θα έχει φτάσει στις 5 μοίρες των Διδύμων.

Εκλογές 17ης Ιουνίου 2012 – Η αντίστροφη μέτρηση

Οι καθοριστικές εκλογές της 17ης Ιουνίου που διεξάγονται κάτω από το ακριβέστατο τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα ενεργοποιώντας το γενέθλιο τετράγωνο Δία – Πλούτωνα της Ελλάδας, πρόκειται να μεταμορφώσουν την μέχρι τώρα υπάρχουσα κατάσταση με ριζικές και ανατρεπτικές αλλαγές.

Ξεκινάμε λοιπόν με την αστρολογική πεποίθηση πως οι ραγδαίες αλλαγές θα αναποδογυρίσουν τις καρδάρες με το γάλα, που ως τώρα αρμέγονταν από ισχνές αγελάδες!

Οι εκλογές ξεκινούν στις 7.00 το πρωί με τη Σελήνη στις 29 μοίρες Ταύρου και ως τις 7.00 το απόγευμα που θα κλείσουν οι κάλπες, θα έχει φτάσει στις 5 μοίρες των Διδύμων.

Η σύνοδος με τον Δία παρακινεί τους ψηφοφόρους να φτάσουν στις κάλπες με περισσότερη διάθεση από την προηγούμενη φορά, αυξάνει τη συμμετοχή, ενώ η επικοινωνία θα είναι έντονη με πολλά πηγαδάκια, συζητήσεις και απόπειρες προβλέψεων.

Το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα κάνει τις δημοσκοπήσεις και τα exit polls να μοιάζουν με αντικατοπτρισμό, διατηρώντας την αγωνία για πολλές ώρες, εφόσον η θολή εικόνα δεν ξεκαθαρίζει εύκολα το εκλογικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη, η έμπνευση της ψήφου θα παίξει σημαντικό ρόλο, οδηγώντας σε προτιμήσεις που παραπλανούν την πραγματική ανάγκη, απέχοντας από λογικές διαδικασίες.

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους, ένα ζώδιο ευμετάβλητο και ασταθές, υπονοεί πως η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί (εάν σχηματιστεί) δεν θα μπορέσει να διαρκέσει, τουλάχιστον για διάστημα που να μπορούν να ευοδωθούν καίριες αλλαγές και ανακατατάξεις.

Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού καταδεικνύει την επαναστατική τάση που πλανάται χωρίς όμως επαναστατικές δομές και θεμέλια. Επίσης στρέφει τους ψηφοφόρους προς εκείνο το πρόσωπο, που είναι πιο δημοφιλές τον τελευταίο καιρό.

Η παρουσία του Δία στους Διδύμους αποτελεί το πιο ευχάριστο γεγονός, εφόσον η σύνοδος με τον ωροσκόπο της Ελλάδας αλλά και οι ευνοϊκές όψεις που ακολουθούν με τους Ήλιο, Άρη και Ουρανό, θα δώσουν μια πολύτιμη ανάσα σε ότι αφορά τα μισοπνιγμένα οικονομικά της χώρας μας.

Όσο για το ερώτημα του ποιος θα πάρει κεφάλι στην εκλογική αναμέτρηση, τόσο ο κ Σαμαράς, όσο και ο κ Τσίπρας περιστοιχίζονται από σημαντικές όψεις και εκείνο που τελικά θα βαρύνει καταλυτικά είναι η «μεγάλη εικόνα» μέσα στην οποία κινούνται οι δύο πολιτικοί αρχηγοί.

Το «μοιραίο» πολιτικό γεγονός που συνθέτουν Ουρανός και Πλούτωνας δείχνει όπως έγραψα και στην αρχή έναν νέο δρόμο συγκλονιστικής ανατροπής των μέχρι τώρα πεπραγμένων. Ο «δρόμος του Ουρανού» είναι βέβαια ο δρόμος του κ Τσίπρα αλλά και συνολικά της «αντισυστημικής» ψήφου, που ενίοτε αποτυπώνεται ακραία ή παράδοξα για τον μέσο «πολιτικό νου».

Όσο για τον Πλούτωνα, που πολιτικά είναι εκφραστής και των «σκοτεινών» κέντρων εξουσίας, σίγουρα θα προσπαθήσει να μηδενίσει κάθε προοπτική ανατροπής από την στιγμή που δεν βρίσκεται κάτω από τον απόλυτο έλεγχο του.

Ουρανός εναντίον Πλούτωνα λοιπόν κι εμείς -ο τελευταίος αλλά καταλυτικός τροχός της άμαξας- καλούμαστε να πάρουμε θέση, σαν θνητοί σε μυθολογική Τιτανομαχία, που το ελάχιστο βάρος τους κλίνει τελικά την πλάστιγγα του νικητή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved