Το στοίχημα της ποιότητας και της εμπορικότητας

Γράφει ο Βασίλης Παπαδολιάς
Το στοίχημα της ποιότητας και της εμπορικότητας

Όταν ανοίγει κανείς ένα Αστρολογικό Site είναι σίγουρο ότι θέλει να μπαίνει κόσμος.

Όπως κι όταν ανοίγεις ένα μαγαζί, προσπαθείς να το βάλεις σε μέρος που έχει περατζάδα και να βάλεις μπροστά μπροστά τα μπιζού για να σταματάνε οι φοιτήτριες. Κάτι τέτοιο δεν μπορείς να το αποφύγεις. Και δε θέλεις να το αποφύγεις κιόλας, γιατί τότε πώς θα βγάζεις το ενοίκιο; Κι έχεις και το δάνειο από την τράπεζα.

Τα μαγαζιά όμως δεν είμαι μόνο μόδα. Αλλιώς θα ήταν καφετέριες που κάθε χρόνο θα άλλαζαν ιδιοκτήτη. Γιατί οι καφετέριες, γι’ αυτό αλλάζουν συνέχεια. Δημιουργούν μόδα και design, πας μία, πας δύο, χορταίνεις και τέλος. Αν δεν έχει μία ωραία σερβιτόρα να δουλεύει εκεί μόνιμα ή δεν κάνει καλό cappuccino το μαγαζί γιατί να πας;

 

Μ’ άλλα λόγια ένα μαγαζί χρειάζεται και διάρκεια. Και τη διάρκεια τη διασφαλίζει η ποιότητα. Και ποιότητα σε ένα αστρολογικό site είναι η καλή αστρολογία. Οι δουλεμένοι χάρτες, οι βιβλιογραφικές αναφορές (για να μπορεί αυτός που θέλει να μάθει να ψάξει και κανένα βιβλίο που του προτείνεις), το μοίρασμα της γνώσης. Αυτή η ποιότητα είναι που δημιουργεί τους τακτικούς σου επισκέπτες, αυτούς που θα πάρουν αργότερα τις συνδρομές, αυτούς που θα έρθουν στα σεμινάρια, αυτούς στους οποίους θα κάνεις τη δεύτερη πώληση. Και δε θα το κάνεις για να τους τα πάρεις, αλλά προσφέροντας πραγματική υπηρεσία.

Στη σελίδα αυτή κινούμαστε σε αυτή τη λογική. Θέλουμε να περνάει κόσμος και να μας διαβάζει και γι’ αυτό είμαστε έτοιμοι να γράψουμε και για το ανάλαφρο και για το περαστικό και για το επίκαιρο. Πιστεύουμε όμως, επειδή είμαστε στη δουλειά αρκετό καιρό και έχουμε άποψη, ότι η αστρολογική αγορά εκτός από πλάτος μπορεί να έχει και βάθος. Αρκεί να το χτίσει κανείς με ποιοτικές υπηρεσίες και μεγάλη προσοχή σε ότι κάνει.

Με αυτή τη λογική θα είμαστε εδώ και θα προσπαθούμε. Και ελπίζουμε να έχουμε και τη στήριξη σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved