Διαδικτυακό Συνέδριο-Φινάλε με διελεύσεις

Γράφει ο Γιάννης Ριζόπουλος
Παπασταύρου Λίντα
Διαδικτυακό Συνέδριο-Φινάλε με διελεύσεις

Τι θα φέρουν ο Δίας, ο Κρόνος και τα άλλα παιδιά στις ζωές μας μέσα στο 2012; Προλαβαίνουμε να σωθούμε πριν ...καταστραφούμε;

Προφητείες, φήμες, αστρολογικοί μύθοι αλλά προπάντων αλήθειες θα ακουστούν από την Βάσια Κόντη, τον Θανάση Ματσώτα και την Σμάρω Σωτηράκη την τρίτη και τελευταία ημέρα του 1ου Διαδικτυακού συνεδρίου που οργανώνει το astrology.gr.

Συντονιστής και αρωγός στην συζήτηση ο γράφων, που επιπλέον έχει αναλάβει το καθήκον να «ξεσκονίσει» τις επιρροές της Δήμητρας και της Έριδας.

Ραντεβού στις εννιά το βράδυ, λοιπόν και πραγματικά θα χαρούμε για μια ακόμη φορά να σας έχουμε κοντά μας και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας!

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στέλνοντας mail με το όνομα και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο info@astrology.dpg.gr

Όσο για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις που είχαν την τιμητική τους την Πέμπτη, η είδηση είναι πως όλοι ...συμφώνησαν! Τέσσερα χρονάκια φαγούρας έμειναν και ύστερα ξανά προς τη δόξα τραβάμε...

Οι λεπτομέρειες αυτής της πορείας και πολλά ακόμη «μυστικά» παρουσιάστηκαν άκρως επαγγελματικά από τον Κώστα Κονδύλη, τον Θανάση Ματσώτα και τον Χρήστο Ρούσση, με τους τυχερούς συμμετέχοντες να κρατούν τις δέουσες σημειώσεις.

Και όσες ή όσοι δεν προλάβατε να κλείσετε θέση εγκαίρως σε αυτό το 1ο Διαδικτυακό Συνέδριο, μην ανησυχείτε αφού υπάρχει και ...δεύτερος γύρος!

Οι ημερομηνίες και τα θέματα θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως...

Untitled-1-16


Untitled-1-02_copy
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved