Διαδικτυακό Συνέδριο: Όλα στο φως!

Ο κύβος ερρίφθη και η πρώτη μέρα του Διαδικτυακού Συνεδρίου που διοργανώνει το astrology.gr, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με το κοινό κατά τι ...σοφότερο!

Διαδικτυακό Συνέδριο: Όλα στο φως!
Untitled-1-02

Σχεδιαγράμματα, φωτογραφίες και χάρτες επιστρατεύτηκαν από τους εισηγητές, ώστε να γίνει κατανοητή και η παραμικρή λεπτομέρεια.

Η κα. Σαλωνίκη παρουσίασε τις αστρονομικές διαστάσεις της ανάδρομης κίνησης των πλανητών και ανέλυσε διεξοδικά την ανάδρομη Αφροδίτη, η οποία από τον Μάιο θα αποπειραθεί να φέρει τα πίσω-μπρος στην αισθηματική μας ζωή.

Untitled-1-03

Η κα. Κουρή με τη σειρά της αποκάλυψε τα μυστικά του ανάδρομου Ερμή και του ανάδρομου Άρη, ενώ η κ Γαλανού κινήθηκε στα πλαίσια της παραδοσιακής Αστρολογίας, εντοπίζοντας τα κλειδιά της ανάδρομης κίνησης στην Ωριαία αλλά και στις προόδους.

Untitled-1-14

Όσο για τον γράφοντα, εκτός από τον γενικό συντονισμό της συζήτησης και τις «ασίστ» στους συμμετέχοντες, αναφέρθηκε σε όλους τους υπόλοιπους ανάδρομους, από τον Δία μέχρι τον Πλούτωνα, τονίζοντας παράλληλα κάποια μικρά μυστικά ως προς την ερμηνεία τους.

Untitled-1-08

Και βέβαια, με επιπλέον μπόνους την ικανοποίηση των τυχερών που πρόλαβαν να τσεκάρουν τη συμμετοχή τους στην πρώτη ημέρα, το Συνέδριο συνεχίζεται με ακόμη πιο «καυτή« θεματολογία.

Την Πέμπτη στις 21:00 είναι η σειρά των πολιτικών εξελίξεων, που θα μπουν στο αστρολογικό μικροσκόπιο με την συνδρομή του Κώστα Κονδύλη, και του Θανάση Ματσώτα, ενώ ο Χρήστος Ρούσσης από την dream-team της Uranian θα «εξισώσει» τις μελλοντικές εξελίξεις με τον μοναδικό τρόπο της «Σχολής του Αμβούργου».

Και την Παρασκευή, ...σταθερά στις 21:00, το ενδιαφέρον εστιάζεται στις διελεύσεις και τις όψεις των αργών πλανητών μέσα στο 2012 και στο πως αυτές θα μας επηρεάσουν.

Η Βάσω Κόντη, ο Θανάσης Ματσώτας, και η «ειδική» σε θέματα 2012 Σμάρω Σωτηράκη θα είναι οι βασικοί ξεναγοί σε αυτό το διαφωτιστικό ταξίδι, στο οποίο θα παρουσιαστούν όλες οι πτυχές των ημερών που έρχονται.

Συντονιστής και αρωγός στις συζητήσεις θα είναι βέβαια και ο γράφων, με την πεποίθηση πως το συγκεκριμένο εγχείρημα, εκμηδενίζοντας τις αποστάσεις, ανοίγει νέους ορίζοντες στην Αστρολογία.

Όσο για εσας που θα συμμετάσχετε, θα έχετε σίγουρα την δυνατότητα να ...μην φαίνεστε, εφ' όσον επιθυμείτε κάτι τέτοιο αλλά να μας κοιτάζετε στα μάτια καθώς θα μιλάμε.

Πραγματικά θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved