Αστρολογικός Προγραμματισμός

Γράφει ο Γιάννης Ριζόπουλος
Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικός Προγραμματισμός

Ο φίλος μου ο Τάκης, Παρθένος με ωροσκόπο Ταύρο και Σελήνη στους Ιχθύες, αποφάσισε πριν από 20 χρόνια να αγοράσει αυτοκίνητο και συμβουλεύτηκε τον αστρολόγο του. Εκείνος του πρότεινε μια πρωτοποριακή, όσο και οικονομική, μέθοδο, που εγγυόταν 100% την ασφάλεια, την αποδοτικότητα και την καλή λειτουργία του οχήματος: Την ελεγχόμενη συναρμολόγηση.

Πρώτα, αφού υπέγραψε το συμφωνητικό της αγοράς με τρίγωνο Ήλιου-Δία, για να πάει γούρι, πήρε το σασί με τον Ήλιο στον Ταύρο, για να είναι γερό και να κάνει καλή συναστρία με τον ωροσκόπο του. Ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του αστρολόγου, αγόρασε τα καθίσματα με τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, για να είναι «καυτά» και να ...εμπνέουν κάθε γυναίκα επιβάτιδα. Ύστερα περίμενε να πάει ο Ερμής στους Διδύμους και ο Άρης στον Ταύρο για να βάλει τη μηχανή, τα ελαστικά και το τιμόνι. Εγκατέστησε τα ηλεκτρονικά με τρίγωνο Ερμή-Ουρανού τα υδραυλικά με εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα κι έστρωσε χλιδάτη ταπετσαρία με Αφροδίτη-Δία. Έκανε την τελική συναρμολόγηση το 2000 με σύνοδο Δία-Κρόνου στον Ταύρο, εξασφαλίζοντας τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Το καθάρισε προσεκτικά με Αφροδίτη-Πλούτωνα, εξολοθρεύοντας κάθε ίχνος σκόνης και μικροβίων και έκανε αγιασμό με Άρη-Ποσειδώνα για να ξορκίσει το κακό μάτι κι όλα τα δαιμόνια.

Όμως, πάνω, που είχε ολοκληρώσει κι ετοιμαζόταν να βάλει μπρος με το Δία στους Διδύμους, έχασε μια μέρα με τη Σελήνη σε κενό πορείας, γύρισε ο Ερμής ανάδρομος, να ‘σου και δυο εκλείψεις και τσακ!... Τον πρόλαβε ο Κρόνος, που μπήκε-κι αυτός-στους Διδύμους! Που να ξεκινήσει με τέτοια γκαντεμιά... Μετά ο Ουρανός στους Ιχθύες έπιασε τη Σελήνη του και ανέβαλε τα πάντα, για να μην έχει πρόβλημα με το σύστημα τροφοδοσίας. Άντε να φύγει και ο Πλούτωνας από τον Τοξότη, που τετραγώνιζε το γενέθλιο Ήλιο, το ξόφλησε το αμάξι και ακόμη δεν το έχει οδηγήσει. Τώρα-τελευταίο στάδιο-περιμένει υπομονετικά να ξεθυμάνει το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα για να μην έχει κανένα πρόβλημα. Δεν είναι πολύ, τέσσερα-πέντε χρονάκια του μείνανε. Υποθέτω, ότι μόλις, με το καλό, το σενιάρει θα το στείλει για απόσυρση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved