Survivor Spoiler 8/3: Αυτοί κερδίζουν την πρώτη ασυλία - Έκπληξη ο πρώτος υποψήφιος (pics+vid)

Survivor: Έσκασε… το Spoiler από τον Άγιο Δομίνικο αναφορικά με την πρώτη ασυλία, αλλά και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor Spoiler 8/3: Αυτοί κερδίζουν την πρώτη ασυλία - Έκπληξη ο πρώτος υποψήφιος (pics+vid)

Δευτέρα (8/3) είναι σήμερα και όπως είναι γνωστό από την αρχή του διάσημου ριάλιτι επιβίωσης, είναι η… αρχή των πιο σημαντικών επεισοδίων.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα μεταδίδεται η πρώτη «μάχη» για την ασυλία στο νησί, με τους «Κόκκινους» και τους «Μπλε» να πέφτουν στην… αρένα.

Στο επεισόδιο που μεταδόθηκε την Κυριακή (7/3) οι «Μπλε» ήταν οι μεγάλοι νικητές του επάθλου και απόλαυσαν ένα τρομερό γεύμα εν πλω, πάνω σε θαλαμηγό, την στιγμή που οι «Κόκκινοι» προσπάθησαν να… ξεγελάσουν την πείνα τους με καρύδες, μια και ηττήθηκαν άνετα.

Στο trailer που έχει δοθεί στην δημοσιότητα, εμφανίζεται ο Γιώργος Κοψιδάς να προσπαθεί να πάρει… αποστάσεις από τον Τριαντάφυλλο, αναφορικά με την τακτική του Έλληνα τραγουδιστή αναφορικά με τα άτομα και τις εξελίξεις στην αντίπαλη ομάδα.

Όμως, το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό στους «Μπλε».

Από την στιγμή που ο Κρις Σταμούλης αποχώρησε και «έσπασε» ο πόλος που είχε δημιουργήσει με τον Αλέξη Παππά, κόντρα σ’ αυτόν των Τζέιμς, Νίκου και Άννας Μαρίας, που έμοιαζε πανίσχυρος, έχει δημιουργηθεί ένας άλλος πόλος.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved