2012 - Εμείς είμαστε το κλειδί

Γράφει η Χριστίνα Δημοπούλου
Παπασταύρου Λίντα
2012 - Εμείς είμαστε το κλειδί

Ένα από τα πράγματα που αγαπώ να κάνω κάθε μέρα είναι να την καλωσορίζω με μια ευχή και να ευχαριστώ το συμπάν για όσα έχω ή μου συμβαίνουν. Ο λόγος που το κάνω είναι γιατί νιώθω τη δύναμη της ευχής και των συναισθημάτων που εκπορεύονται από αυτήν, σαν την καλύτερη πυξίδα για το τι θέλω και το τι περιμένω από τη ζωή.

Έτσι, με το ξεκίνημα του 2012 θα ήθελα να ευχαριστήσω τη ζωή που μου χάρισε πολλές και όμορφες στιγμές το 2011 και μέσα από τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες με έμαθε να έχω πίστη στον εαυτό μου και την πεποίθηση ότι ο Ήλιος πάντα εμφανίζεται ακόμα και αν για ένα διάστημα κρύβεται πίσω από άσπρα, γκρι ή μαύρα σύννεφα.

Το 2011 το Astrology.gr άνοιξε μια μεγάλη πόρτα για την Αστρολογία του 21ου αιώνα και καλωσόρισε όλους εσάς, τα χιλιάδες μέλη, που μαζί μοιραζόμαστε την αγάπη και τη γνώση για την Αστρολογία. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό από το να μοιράζεσαι τη χαρά της γνώσης, της πληροφόρησης, της μάθησης, των νέων εμπειριών μαζί με άλλους γιατί όπως μας διδάσκουν και τα άστρα, όταν ξέρεις καλύτερα … πράττεις καλύτερα.

Όπως είπα και πριν το να κάνω ευχές είναι μια αγαπημένη συνήθεια που έχει ξεκινήσει από την παιδική ηλικία. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι όταν ήμουν μικρή και μέτραγα τον ένα χρόνο μετά τον άλλο περίμενα από… το Σύμπαν να πραγματοποιήσει τις ευχές μου. Πλέον μετρώντας τη μια δεκαετία μετά την άλλη κατάλαβα ότι το Σύμπαν περιμένει από… μένα να πραγματοποιήσω τη μια ευχή μετά την άλλη.

Έτσι λοιπόν για το 2012 σας εύχομαι να κάνετε πολλές ευχές που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τη ζωή σας μπροστά έχοντας την πεποίθηση ότι εσείς και μόνο εσείς μπορείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε ανεξάρτητα από πού ξεκινάτε ή που βρίσκεστε τώρα. Αρκεί να κοιτάζετε σταθερά και επίμονα εκεί που θέλετε να πάτε ή το μονοπάτι που θέλετε να ακολουθήσετε.

Με υγεία, αγάπη, γνώση και ευημερία εύχομαι το Astrology.gr να συνεχίζει να αποτελεί το ουράνιο τόξο της Αστρολογίας στην Ελλάδα και τον κόσμο κι εσείς να συνεχίσετε να δημιουργείτε την χαρά και την ευτυχία που ονειρεύεστε.

Με αγάπη

Χριστίνα Δημοπούλου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved