Η Angelina Jolie μας δίνει νέες πληροφορίες για το διαζύγιο της με τον Brad Pitt

Και πρέπει να τις διαβάσεις

Η Angelina Jolie μας δίνει νέες πληροφορίες για το διαζύγιο της με τον Brad Pitt

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την ημέρα που η Angelina Jolie σόκαρε τον πλανήτη, ανακοινώνοντας πως θέλει να πάρει διαζύγιο από τον Brad Pitt. Και μας σόκαρε γιατί πραγματικά δεν περιμέναμε, ποτέ πως ένα από τα πιο αγαπημένα μας ζευγάρια στο Hollywood θα χώριζε. 12 χρόνια κοινής πορείας και κοινής ζωής και έπειτα από έξι παιδιά το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους, κάνοντας τους πάντες να ασχολούνται μαζί τους, ακόμη κι έναν χρόνο μετά.

Η Lara Croft παραχώρησε πρόσφατα μία συνέντευξη στο περιοδικό People, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου και μας έδωσε νέες πληροφορίες σχετικά με το διαζύγιο της. «Είχα τα σκαμπανεβάσματα μου. Υποθέτω πως πλέον είμαι πιο δυνατή. Όλοι περνάμε δύσκολες στιγμές, αλλά ως μητέρα έχεις επίσης την ευθύνη πρώτα απ’ όλα προς τα παιδιά σου. Διανύουν τα πιο δημιουργικά χρόνια, αυτά που διαμορφώνεται ο χαρακτήρας τους και οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτό έρχεται δεύτερο», αναφέρει η ηθοποιός.

Σχετικά με το πώς παίρνει τις αποφάσεις της τώρα είπε: «Τα πάντα περιτριγυρίζονται γύρω από τα παιδιά μου. Δεν εργάστηκα για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα, επειδή...

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved