«Αγόρια, προφανώς και δεν σας κοιτάμε στο πορτοφόλι»

Το βασικό πρόβλημα των γυναικών είναι κλασικά το «δεν υπάρχουν άντρες»

«Αγόρια, προφανώς και δεν σας κοιτάμε στο πορτοφόλι»

Oι καιροί είναι δύσκολοι όπως επίσης και οι σχέσεις. Η αλήθεια είναι ότι πλέον οι singles -άντρες και γυναίκες- είναι πολύ περισσότεροι από τους δεσμευμένους, κάτι που σηκώνει όχι μόνο προβληματισμό -ναι προβληματίζομαι- αλλά και συζήτηση. Το βασικό πρόβλημα των γυναικών είναι κλασικά το «δεν υπάρχουν άντρες» το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι άκρως προσβλητικό και γενικευμένο -υπάρχετε αφού σας βλέπω- και εκείνο των αντρών ότι πλέον δεν μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις μίας γυναίκας αν δεν έχεις λεφτά.

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να μιλήσω σοβαρά γι’ αυτό -θα προσπαθήσω τουλάχιστον- γιατί νιώθω την αδικία κατάφορη. Ναι, διαφωνώ με τη θεωρία αυτή και όχι μόνο γιατί είμαι γυναίκα αλλά κυρίως γιατί είναι εντελώς ανυπόστατη.

Υπάρχει κάπου και το συναίσθημα

Δέχομαι ότι υπάρχουν γυναίκες οι οποίες γοητεύονται από τα χρήματα και τη δύναμη -επαγγελματική και μη. Δέχομαι επίσης ότι μπορούν να βάλουν στην άκρη τα συναισθήματα για να κάνουν τη λεγόμενη ζωάρα ξοδεύοντας τα λεφτά του συντρόφου χωρίς καν να τις ενδιαφέρει από πού προέρχονται. Θα πρέπει όμως να σε ενημερώσω ότι οι γυναίκες αυτές αποτελούν μόλις το 5% του πληθυσμού -είναι τόσες όσες και οι άντρες που μπορούν να τις ικανοποιήσουν μάλλον. Θα σε σοκάρω τώρα, αλλά θα σου πω ένα μυστικό: Υπάρχουν και εκείνες που δεν κοιτάζουν την τσέπη σου! ΤΑΤΑ!

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved