Οι 10 + 2 συχνότεροι μύθοι γύρω από το σεξ

Η σωστή πληροφόρηση συμβάλλει στη «μαγεία» του σεξ, όπου δύο άνθρωποι επικοινωνούν μέσα από το σώμα τους για να απολαύσουν και να βιώσουν τις δικές τους στιγμές.

Οι 10 + 2 συχνότεροι μύθοι γύρω από το σεξ

Επίμονοι μύθοι που αφορούν τον οργασμό, τον ρόλο των δύο φύλων στο ερωτικό παιχνίδι ή το μέγεθος του ανδρικού μορίου μπορεί να χαλάσουν αυτή τη «μαγεία», να δημιουργήσουν ανασφάλειες τόσο στον άνδρα όσο και στη γυναίκα και επομένως να υπονομεύσουν τη σεξουαλική ζωή και υγεία του ζευγαριού.

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας, σας παρουσιάζουμε μερικούς από αυτούς, καθώς και την αλήθεια πίσω από αυτούς.

1. Κάθε σωματική επαφή απαιτεί σεξουαλική πράξη

Όχι, κάθε σωματική επαφή δεν είναι προμήνυμα της σεξουαλικής πράξης. Μπορεί να είναι απλά έκφραση συναισθηματικής ανάγκης, ανάγκη για συντροφικότητα τη συγκεκριμένη στιγμή, ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά, να νιώσουμε πιο οικεία με τον σύντροφό μας.

2. Το καλό σεξ οδηγεί σε έντονο οργασμό

Ο «έντονος» οργασμός δεν είναι εγγύηση του καλού σεξ. Το καλό σεξ είναι αυτό που οδηγεί σε καλή ψυχική και σωματική υγεία, σε ψυχοσυναισθηματική πληρότητα, σε μοίρασμα. Έντονο οργασμό μπορεί να βιώσει κάποιος και σε ευκαιριακές συνευρέσεις, γιατί όμως παραμένουν ευκαιριακές και χωρίς συνέχεια;

bigstock 168157871

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved