Μια γυναίκα ταξιδεύει 30 χρόνια πίσω μέσα από φωτογραφίες

Μπορεί να μην είναι δυνατόν να ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο, αλλά χάριν της φωτογραφίας μπορούμε να το αναδημιουργήσουμε. Σε αυτό μπορεί να μας βοηθήσει η Lisa Werner.

Μια γυναίκα ταξιδεύει 30 χρόνια πίσω μέσα από φωτογραφίες

Πίσω στα ‘80s, η Werner σπούδαζε γερμανική φιλολογία και ως χόμπι τραβούσε φωτογραφίες στα ταξίδια που πραγματοποιούσε στην Ευρώπη. Τριάντα χρόνια μετά η Lisa επισκέφθηκε ξανά τον ποταμό Ρήνο. Με αφορμή αυτό, πήρε την απόφαση να τραβήξει ξανά -στο ίδιο σημείο και με την ίδια πόζα- κάποιες αγαπημένες τις φωτογραφίες από τότε.

Ταξιδεύοντας πίσω στο χρόνο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι της, η Werner επέλεξε 13 αγαπημένες της φωτογραφίες από παλιά άλμπουμ. Όταν έφτασε στην Ευρώπη, εντόπισε τις ίδιες τοποθεσίες με τότε και πόζαρε όπως ακριβώς 30 χρόνια πριν. Ουσιαστικά, δημιούργησε καινούριες εκδοχές του τότε.

Οι εικόνες απεικονίζουν τα ταξίδια της από το Στρασβούργο της Γαλλίας ως και το Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Όλο αυτό για τη Werner ήταν ένα ταξίδι σε παλιές και αγαπημένες αναμνήσεις.

«Θυμήθηκα αμέσως πού ακριβώς βρίσκονταν οι τοποθεσίες. Μακάρι να είχα επιλέξει περισσότερες από 13 φωτογραφίες» αφηγείται η φωτογράφος.

Διαχρονική ομορφιά

Αυτό που κάνει ξεχωριστές τις φωτογραφίες της Lisa είναι το γεγονός πως το σκηνικό γύρω της έχει αλλάξει ελάχιστα. Στις εικόνες παρατηρούνται γέφυρες γεμάτες λουλούδια, καθεδρικοί ναοί της Γαλλίας, τα μονοπάτια της Χαϊδελβέργης, η Γερμανία και η μοντέρνα τέχνη της Μάιντς.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved