Καιρός: Φονική η «επέλαση» της «Μέδουσας» - Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος

Εικόνες... Αποκάλυψης στη Χαλκιδική - Αγωνία για την τύχη του ορειβάτη που αγνοείται στον Όλυμπο – Πότε υποχωρεί η κακοκαιρία

Καιρός: Φονική η «επέλαση» της «Μέδουσας» - Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος

Ένα νεκρό και σοβαρές καταστροφές σε καλλιέργειες και περιουσίες αφήνει πίσω της η «Μέδουσα», το πρωτοφανές κύμα ακραίων καιρικών φαινομένων που σάρωσε την χώρα για τρεις ημέρες. Η κακοκαιρία, μάλιστα, θα συνεχιστεί, χτυπώντας και σήμερα πολλές περιοχές της χώρας.

Νεκρός από κεραυνό 45χρονος

Ένας 45χρονος από την Αμφιλοχία πιθανότατα χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια σφοδρής καταιγίδας και άφησε την τελευταία του πνοή. Τα ίχνη του άτυχου άνδρα είχαν χαθεί από το βράδυ της Κυριακής και τελικά εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Δευτέρας στον Μέγα Κάμπο Αμφιλοχίας.

Αγωνία για τον ορειβάτη που αγνοείται στον Όλυμπο

Η απότομη πτώση της θερμοκρασίας έφερε σφοδρή χιονοθύελλα τη Δευτέρα (17/07) στον Όλυμπο δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο το έργο των ανδρών της ΕΜΑΚ, καθώς στη περιοχή αγνοείται από την Κυριακή ένας Ρουμάνος ορειβάτης.

Ο ορειβάτης στην προσπάθεια του να σκαρφαλώσει στον Μύτικα (την υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου) ακολούθησε λάθος διαδρομή και εγκλωβίστηκε σε ορθοπλαγιά την περιοχή των Καζανιών. Για τρίτη ημέρα συνεχίζεται η επιχείρηση απεγκλωβισμού του από την ΕΜΑΚ. Από την Κυριακή, ωστόσο, δεν υπάρχει επικοινωνία με τον ορειβάτη.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved