Η δίαιτα του νυφικού

Η μεγάλη ημέρα πλησιάζει και για εσένα; Όλες οι νύφες θέλουν να λάμψουν μέσα στο νυφικό των ονείρων τους και πολλές αποφασίζουν, λίγο πριν τον γάμο, να ακολουθήσουν ένα πιο προσεγμένο πρόγραμμα διατροφής - άλλωστε η εικόνα του σώματος παίζει βασικό ρόλο στην ψυχολογία και τη διάθεση κάθε γυναίκας.

Η δίαιτα του νυφικού

Πότε όμως είναι καλύτερο να ξεκινήσει μια μέλλουσα νύφη την προσπάθεια και τι θα πρέπει να προσέξει; Ζητήσαμε τις συμβουλές της Κλινικής Διαιτολόγου Διατροφολόγου Μαριέττας Μαρκούση:

-Ο χρόνος έναρξης της προσπάθειας είναι πολύ σημαντικός και εξαρτάται από το σύνολο των κιλών που πρέπει να χαθούν! Προκειμένου να ξεκινήσετε στον σωστό χρόνο αποφεύγοντας έτσι τις ακραίες/ στερητικές δίαιτες, υπολογίστε ότι κάθε μήνα συστήνεται να χάνονται περίπου 3-4 κιλά!

-Ο στόχος της απώλειας θα πρέπει να είναι ρεαλιστικός! Ένας υπερβολικά υψηλός στόχος πιο πιθανό είναι να σας απογοητεύσει! Επιβραβεύστε τον εαυτό σας ακόμα και αν δεν καταφέρατε να φτάσετε τον τελικό στόχο - η διαφορά είναι σίγουρο πως θα είναι εμφανής.

Διαβάστε περισσότερα στο Dutchesss.queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved