Εικοσιπέντε χρόνια Sani Festival στο Λόφο της Σάνης

Σε αυτή την 25η χρονιά το Sani Festival προσκαλεί, για να γιορτάσουν όλοι μαζί, αγαπημένους καλλιτέχνες από τη διεθνή και εγχώρια σκηνή, μερικούς από τους οποίους πρώτη φορά σύστησε ζωντανά στο ελληνικό κοινό κάποια χρόνια πριν.

Εικοσιπέντε χρόνια Sani Festival στο Λόφο της Σάνης

Αλλά και άλλους, που για πρώτη φορά φιλοξενεί φέτος, γνωρίζοντας και αναγνωρίζοντας το έργο τους, τόσο αγαπητό στο κοινό.

«25 φορές… αρχή, μέση, τέλος. Στήνεται η σκηνή. Ανάβουν τα φώτα. Ξεστήνεται η σκηνή. Σβήνουν τα φώτα. 25 χρόνια» αναλογίζεται η Καλλιτεχνική διευθύντρια του Sani Festival Όλγα Ταμπουρή-Μπάμπαλη. Δίχως αμετροέπεια με πολλά όμως παραγόμενα συναισθήματα φέτος θα συμπληρώσουμε 25 χρόνια. Δεν είναι και λίγα για ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε ερασιτεχνικά, από μεράκι. Είναι ένα επίτευγμα, ας μου επιτραπεί ο χαρακτηρισμός, για ένα φεστιβάλ να καταφέρνει να σταθεί τόσα χρόνια στο πολιτιστικό τοπίο της χώρας, αλλά και να διακριθεί εκτός των πυλών αυτής με το δικό του ιδιαίτερο καλλιτεχνικό στίγμα να συνδυάζει τους δύο βασικούς πυλώνες της ελληνικής βιομηχανίας: τουρισμό και πολιτισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο Culturenow.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved