Ντι Κάπριο & Σκορσέζε φέρνουν τον πρώτο serial killer των ΗΠΑ στην οθόνη

Μπορεί ο εμβληματικός σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε να απασχολεί τα media και τις σκοτεινές αίθουσες αναζητώντας το Θεό στο τελευταίο του κινηματογραφικό αριστούργημα "Silence", όμως ο σκηνοθέτης δεν σκοπεύει να παραμείνει άπραγος.

Ντι Κάπριο & Σκορσέζε φέρνουν τον πρώτο serial killer των ΗΠΑ στην οθόνη

Όπως αναφέρει η The Independent ο Μάρτιν Σκορσέζε θέλει να συνεργαστεί για έκτη φορά με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο. Μετά τον "Λύκο της Γουόλ Στριτ", την τελευταία τους συνεργασία, ο Σκορσέζε ετοιμάζει εδώ και ένα χρόνο τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του βιβλίου του Έρικ Λάρσον "The Devil in the White City: Murder, Magic and Madness at the Fair that Changed America" (Ο διάβολος στη Λευκή Πόλη: Φόνος, Μαγεία και Τρέλα στην Έκθεση που άλλαξε την Αμερική) που μοιάζει να φαίνεται πως μπαίνει σε τροχιά εκκίνησης.

"Προς το παρόν υπάρχει ένα σενάριο που δουλεύεται" δήλωσε ο σκηνοθέτης στην εφημερίδα Sun Media. "Τους τελευταίους έξι μήνες έπρεπε να σταματήσω τις εργασίες επάνω στο κείμενο για να ολοκληρώσω την ταινία 'Silence'. Τώρα θέλουν να αρχίσω ξανά τον Ιανουάριο για να δούμε πως θα προχωρήσουμε επειδή είναι μία συγκλονιστική ιστορία" τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved