Συνέντευξη Τύπου Electroholic και ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

H ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods και το Electroholic.gr διοργάνωσαν την Τετάρτη 2/11 κοινή συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση της νέας χορηγικής συνεργασίας τους, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Συνέντευξη Τύπου Electroholic και ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

Η εταιρεία ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, Electroholic, έγινε και επίσημα μέλος της πιο πετυχημένης ελληνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης της τελευταίας 20ετίας, έχοντας ως στόχο να σταθεί δίπλα της, όχι μόνο ως επίσημος χορηγός αλλά και ως συνεργάτης στις προσπάθειες της ομάδας, στηρίζοντας παράλληλα τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Electroholic, Ευάγγελος Βίδος, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αποτελεί για εμάς τον βέλτιστο τρόπο να αποδείξουμε στο κοινό μας ότι δεν κινούμαστε απλά με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή του, αλλά και με στόχο να στηρίξουμε αξίες, ήθη και ιδανικά, τα οποία είναι ξεκάθαρα μέσα από την ομάδα, που χάρη στην αφοσίωσή της έχει καταφέρει να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης την τελευταία εικοσαετία. Είμαστε δίπλα στον Παναθηναϊκό Superfoods θέλοντας να συμπορευτούμε με την ήδη πετυχημένη πορεία του και φυσικά να αναδείξουμε τις αξίες του αθλητισμού. Κλείνοντας, ευχόμαστε σε όλους, καλή μας σεζόν!».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Αριστείδης Χριστόπουλος, δήλωσε από την πλευρά του: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods η συνεργασία με την Electroholic. Πρόκειται μια νέα αλλά παράλληλα ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία, καθώς σε δύο χρόνια λειτουργίας έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην ελληνική αγορά. Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods έχουμε αποδείξει πως στηρίζουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Τέλος, ο αθλητής του Παναθηναϊκού Superfoods, Αντώνης Φώτσης, τόνισε: «Αρχικά θα ήθελα να καλωσορίσω και εγώ από την πλευρά μου την Electroholic στην ομάδα μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία, αφού πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία, η οποία μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να κάνει σημαντικά βήματα. Προσωπικά, επειδή μου αρέσει να ασχολούμαι με τα ηλεκτρονικά και τα gadgets , γνωρίζω την Electroholic και χαίρομαι ότι μέσω του eshop της, του electroholic.gr, έχει εισέλθει δυναμικά τα τελευταία δύο χρόνια στην ελληνική αγορά. Εύχομαι μέσα από τη συνεργασία μας να γίνει και ευρύτερα γνωστή και αγαπητή στον κόσμο και εμείς νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση να συνεργαζόμαστε με δυναμικούς χορηγούς».

Μέσα από αυτή τη τόσο σημαντική συνεργασία η Electroholic αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά, στοιχεία που ταυτίζονται απόλυτα με την ομάδα του Παναθηναϊκού Superfoods, δεν μπορούν παρά να αποφέρουν θετικά αποτελέσματα. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@electroholic.gr.

###

Το Electroholic ιδρύθηκε το 2015 με σκοπό να εδραιωθεί στην πρώτη θέση και να αποτυπωθεί στα μάτια του καταναλωτικού κοινού σαν η καλύτερη επιλογή και λύση στον τομέα εμπορίας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καταγράφει ραγδαία ανάπτυξη χάρη στην υψηλή αίσθηση ευθύνης που παρουσιάζει η εταιρεία απέναντι στους καταναλωτές καθώς και την ευρεία γκάμα προϊόντων που προσφέρει στις καλύτερες τιμές της αγοράς! To εξειδικευμένο logistics, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, και με φυσικό κατάστημα, είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών του, καθώς επίσης να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υποστήριξης.

Πηγή: paobc.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved