Ο ΟΠΑΠ συμμετείχε δυναμικά, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BeActive

Δράσεις σε όλη την Ελλάδα με τη συμμετοχή 10.900 μικρών και μεγάλων

Ο ΟΠΑΠ συμμετείχε δυναμικά, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BeActive

Με μεγάλη επιτυχία και αυξημένη συμμετοχή σε σχέση με πέρυσι, υλοποίησε ο ΟΠΑΠ σε συνεργασία με τις Αθλητικές Ακαδημίες Ποδοσφαίρου που υποστηρίζει και τους εργαζομένους του, δράσεις που προωθούν τον ενεργό τρόπο ζωής, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BeActive.

Σε 97 δράσεις φυσικής δραστηριότητας που διοργανώθηκαν για τα μέλη του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ και τους εργαζομένους της εταιρείας οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 10.900, αναγνωρίζοντας τη σημασία της άσκησης για τη σωματική και πνευματική υγεία. Συγκεκριμένα, οι Ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, πραγματοποίησαν αγώνες μεταξύ παιδιών και γονέων σε μεικτές ομάδες, φιλικά τουρνουά μεταξύ των παιδιών, καθώς και προπονήσεις και επιδείξεις γυμναστικής για τους γονείς με την καθοδήγηση των προπονητών της Ακαδημίας.

Παράλληλα, διοργανώθηκε στην Αθήνα ειδική ποδοσφαιρική γιορτή σε ακαδημία που υποστηρίζεται από το πρόγραμμα. Σε αυτήν συμμετείχαν τα μέλη της ακαδημίας, οι χρυσοί Παραολυμπιονίκες των αγώνων του Ρίο, Παύλος Μάμαλος και Σε Τζον Φερνάντες, καθώς και εργαζόμενοι του ΟΠΑΠ. Παιδιά και ενήλικες έπαιξαν σε τουρνουά ποδοσφαίρου 8x8. Οι παραολυμπιονίκες μοιράστηκαν με τους μικρούς αθλητές την αξία της φυσικής δραστηριότητας και παράλληλα τους έδωσαν τη δυνατότητα, μέσω βιωματικής εμπειρίας, να αγωνιστούν ως παραολυμπιακοί αθλητές άρσης βαρών και σφαιροβολίας.

Ο Chief Customer Officer του ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφσκι τόνισε: «Στην οικογένεια του ΟΠΑΠ είμαστε υπερήφανοι που για δεύτερη συνεχή χρονιά παίρνουμε μέρος στο μεγάλο κίνημα νεανικού αθλητισμού της Ευρώπης. Το πρόγραμμα των αθλητικών ακαδημιών βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής μας για την εταιρική υπευθυνότητα. Σκοπός είναι να παρακινήσουμε περισσότερα παιδιά, γονείς και προπονητές να δραστηριοποιηθούν για να αποκτήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Η φιλοσοφία μας είναι σήμερα καλοί αθλητές, αύριο καλύτεροι άνθρωποι».

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BeActive είναι πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το συντονισμό των δράσεων στην Ελλάδα έχει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά εφέτος σε 33 χώρες και στόχος της είναι η προώθηση της συμμετοχής στον αθλητισμό και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα οφέλη της φυσικής άσκησης.

Εταιρικό προφίλ
Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved