Diamonds of the Greek Economy 2016: Αυτά είναι τα «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας

ΗΧΗΡΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε

Diamonds of the Greek Economy 2016: Αυτά είναι τα «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας

Οι επιχειρήσεις-διαμάντια που διακρίθηκαν το 2016 για την ικανότητά τους να αναπτύσσονται μέσα στην κρίση, το σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό τους, την αξιοσημείωτη εξωστρέφεια και την προσφορά τους στην εθνική οικονομία, βραβεύθηκαν την Τετάρτη (29/06/2016) στο πλαίσιο του καταξιωμένου πλέον θεσμού «Diamonds of the Greek Economy».

Η συμμετοχή του επιχειρηματικού κόσμου, των εκπροσώπων της Πολιτείας, φορέων και επιμελητηρίων ξεπέρασε κάθε προηγούμενη διοργάνωση, στην τελετή απονομής των επιχειρηματικών διακρίσεων που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Μέσα από 320 επιχειρήσεις-διαμάντια, ο εκδοτικός οργανισμός ACTIVE BUSINESS PUBLISHING «αλίευσε» -όπως χαρακτηριστικά είπε ο οικοδεσπότης Σπύρος Κτενάς- τις 43 που ξεχώρισαν και έλαβαν επιχειρηματικές διακρίσεις και βραβεία.

Επιχειρηματική διάκριση έλαβε η μεγάλη ελληνική φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. Εκ μέρους της διοίκησης της εταιρείας και της οικογένειας Γιαννακόπουλου, τη διάκριση παρέλαβε η διευθύντρια Ποιότητας της ΒΙΑΝΕΞ, Γεωργία Βέρδη. «Εμείς εκπροσωπούμε το Ελληνικό Φάρμακο. Η ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ διαθέτει 4 υπερσύγχρονα εργοστάσια στην Ελλάδα, τα οποία παράγουν φάρμακα για την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ιστορία της ΒΙΑΝΕΞ ξεκίνησε το 1924 και με μία σταδιακή ανοδική πορεία, σήμερα επιτυχώς προωθεί 100 εκατ. συσκευασίες, 400 φαρμακευτικών προϊόντων σε Ελλάδα, Ευρώπη, Ασία (Κίνα), Αφρική, Μέση Ανατολή και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Το 2015 εξήχθησαν 29 εκατ. φαρμακευτικά προϊόντα (αντιβιοτικά, αντικαρκινικά, αντιυπερτασικά, παυσίπονα, κ.α) σε 48 χώρες, μέγεθος το οποίο αντιπροσωπεύει το 60% της παραγωγής μας. Η ΒΙΑΝΕΞ απασχολεί περίπου 1200 άτομα και διαθέτει 47 πιστοποιητικά ποιότητας. Αυτά οφείλονται στη διοίκηση της εταιρείας μας, η οποία στην περίοδο της κρίσης, συνέχισε να επενδύει στην ποιότητα, στον παραγωγικό εξοπλισμό, στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, σε καινοτόμες τεχνολογίες και πάνω απ’ όλα διατήρησε το ανθρώπινο δυναμικό της.

Αισθανόμαστε όλοι περήφανοι για την εταιρεία μας διότι: είναι παράδειγμα Ανάπτυξης, Ποιότητας, Υγείας και Ασφάλειας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, είναι μία παραγωγική δύναμη υψηλής τεχνολογίας που έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως».

Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved