Συμβουλές για να γίνεις... πρωινός τύπος!

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί είστε σε θέση να μείνετε μέχρι και τις 2 το πρωί, ενώ η καλύτερή σας φίλη αντέχει το πολύ μέχρι τις 10 μ.μ.;

Συμβουλές για να γίνεις... πρωινός τύπος!

Έχει να κάνει με το εσωτερικό σας ρολόι, λέει η δρ. Tracey Marks, Αμερικανίδα ψυχίατρος που ειδικεύεται σε θέματα ύπνου. Το εσωτερικό ρολόι των περισσότερων ανθρώπων έχει 24 ώρες, αλλά αν το επεκτείνετε κι από λίγο, τότε θα βρεθείτε να μην αισθάνεστε νυσταγμένοι, όλο και πιο αργά κάθε βράδυ. Μην ανησυχείτε νυχτοπούλια, τώρα μπορείτε κι εσείς να είστε σε εγρήγορση το πρωί κι όχι τα βράδια, εκπαιδεύοντας τον εαυτό σας. Δείτε εδώ το πώς.


Προσκαλέστε το φως μέσα. Το έντονο φως από ένα φωτιστικό που έχει σχεδιαστεί για να εκπέμπει φως παρόμοιο με το φως του ήλιου, είναι ίσως το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να αναγκάσετε το σώμα σας να ξυπνήσει το πρωί καθώς ο εγκέφαλός μας είναι ευαίσθητος στο φως και τη θερμοκρασία, γι’ αυτό και δεν κοιμάστε, μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα το πρωί ακόμη και αν κοιμηθήκατε αργά την προηγούμενη. Μια άλλη εναλλακτική είναι να τοποθετήσετε το κρεβάτι σας μπροστά σε μεγάλα παράθυρα χωρίς περσίδες, έτσι ώστε να σας ξυπνάει ο ήλιος το πρωί.
Ανταμείψτε τον εαυτό σας. Ναι! Τα καταφέρατε! Δεν κλείσατε το...

Περισσότερα στο boro.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved