10 απλές διατροφικές συνήθειες που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος

Από την “Δίαιτα των Σπηλαίων” έως τη “Διατροφή - Πρόκληση των 21 ημερών”, υπάρχει μια διατροφική μανία σχεδόν σε όλους τους ανθρώπους.

10 απλές διατροφικές συνήθειες που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος

Αλλά όσο διασκεδαστικές μπορεί να φαίνονται αυτές οι νέες δίαιατες στην αρχή, είναι συχνά δύσκολο να κολλήσει κανείς μαζί τους για περισσότερο από μερικές εβδομάδες, και ως εκ τούτου λίγοι άνθρωποι θα ωφεληθούν τελικά και θα δουν κάποια μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.
Αντί να προσπαθείτε να ακολουθήσετε μία νέα δίαιτα, λοιπόν, εδώ είναι 15 σοβαρά επιστημονικά στοιχεία που έχουν προκύψει από έρευνες, με συνήθειες που μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσουν τροματικά στην απώλεια βάρους.
1. Καταναλώστε τα τρόφιμα που απολαμβάνετε.
Μπορεί να φαίνεται ως μονόδρομος για να χάσετε βάρος να μην τρώτε πλέον τροφές, που θεωρουνται βλαπτικές για τη δίαιτά σας. Από την άλλη “κάτι τέτοιο μπορεί να είναι λάθος και στρέβλωση”, λέει η Lisa Sasson, καθηγήτρια διατροφής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, στο περιοδικό Business Insider. "Αν επιλέξετε μία διατροφή με τροφές που δεν σας αρέσουν, είστε καταδικασμένοι να αποτύχετε", δήλωσε η L.Sasson. Το φαγητό είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Aν κόψετε όλες τις τροφές που σας αρέσουν, τότε μάλλον δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.
2. Το μυστικό κρύβεται στο...

Περισσότερα στο boro.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved