Xylouris White: Θέλουμε να ενεργοποιήσουμε την καρδιά και το μυαλό σας!

Μοναδικός ερμηνευτής -σε διεθνές επίπεδο- και δεξιοτέχνης λαουτιέρης, που κουβαλάει στις «αποσκευές» του την μουσική παράδοση των Ανωγείων της Κρήτης και την πολύτιμη «κληρονομιά» της οικογένειας των Ξυλούρηδων.

Xylouris White: Θέλουμε να ενεργοποιήσουμε την καρδιά και το μυαλό σας!

Βιρτουόζος drummer, ιδρυτικό μέλος των Αυστραλών Dirty Three, που έχει αποθεωθεί από την αφρόκρεμα του indie rock και post punk ήχου (PJ Harvey, Smog, White Magic, Bonnie Prince Billy, Cat Power, Nina Nastasia και άλλοι).

Ο λόγος φυσικά για το δίδυμο Xylouris White! Ο Γιώργος Ξυλούρης (Ψαρογιώργης) και ο Jim White, δύο ιδιαίτεροι μουσικοί που συνδέονται με μια φιλία 25 ετών (με κάποιους κοινούς σταθμούς όταν συνεργαζόντουσαν επί σκηνής στην Αυστραλία με τα project τους), ενώνουν τις φαινομενικά διαφορετικές πορείες τους σε ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι, με παγκόσμιους ήχους και άρωμα από Κρήτη!

Οι Xylouris White θα βρεθούν στην Ελλάδα για να δώσουν τρεις μοναδικές συναυλίες , στις 19, 20 και 23 Δεκεμβρίου 2015, στο ΙΛΙΟΝ plus στην Αθήνα, στο ΜΥΛΟΣ club στη Θεσσαλονίκη και στο LAB art στο Βόλο, αντίστοιχα. Λίγο πριν τις εμφανίσεις τους, μας μίλησαν για τη γνωριμία τους, τη μουσική τους -την οποία ονομάζουν «Goatish» (γιτσικιά) επειδή είναι «ατίθαση και ελεύθερη»­-, το ντεμπούτο άλμπουμ τους («Goats», 2014) και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Για να δούμε τι μας είπαν!

Διαβάστε περισσότερα στο culturenow.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved