Ημέρα Φιλάθλου στο ΟΑΚΑ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για τη συμπαράσταση και την αγάπη του, διοργανώνει και φέτος την «Ημέρα Φιλάθλου».

Ημέρα Φιλάθλου στο ΟΑΚΑ


Η ιδέα αυτή υλοποιήθηκε πέρσι, στις 6 Δεκεμβρίου 2014 και στον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, για πρώτη φορά και είχε σημαντική ανταπόκριση και συμμετοχή από τον κόσμο.

Για τη φετινή αγωνιστική περίοδο η «Ημέρα Φιλάθλου» ορίζεται για τον αγώνα με την Καβάλα, την Τετάρτη 23/12 και ώρα 19.00. Με δεδομένο και το εορταστικό πνεύμα των ημερών η ατμόσφαιρα θα είναι ανάλογη και όσοι βρεθούν στο ΟΑΚΑ θα ζήσουν όμορφες στιγμές.

Κάθε εισιτήριο θα τιμάται στο 1 ευρώ ενώ θα υπάρχει έκπτωση 15% για τις αγορές από τα PAOSHOP. Όμως δεν σταματούν εκεί οι... προσφορές και τα δώρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τον κόσμο της ομάδας ειδικά για την «Ημέρα Φιλάθλου».

Πολλές εκπλήξεις και happenings θα περιμένουν τους φίλους του Παναθηναϊκού που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη 23/12 και στον αγώνα με την Καβάλα όπως:


*Χριστουγεννιάτικα δωράκια για όλα τα παιδιά!
*Διαγωνισμός Lucky Seat By Stoiximan.gr
*Super Διαγωνισμός Ημιχρόνου με δώρο έκπληξη
*Β-Boys Show με τις Fun Patrol

Ραντεβού στο ΟΑΚΑ, λοιπόν, στις 23 Δεκεμβρίου!

Σημεία πώλησης εισιτηρίων
Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Καβάλα καθώς και για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Άρη (27/12) γίνεται από τα κάτωθι σημεία πώλησης:
*Το κατάστημα viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2
*Τα καταστήματα Παπασωτηρίου, seven spots καιIANOS.
*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr
*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.
*Πληροφορίες στο 210-6440010.
*Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του «Απόστολος Νικολαϊδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Τρίτη με Παρασκευή: 10.00-18:00
Σημειώνεται πως πλέον, βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης, για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved