7 λόγοι που μια γυναίκα δε μπορεί να βρεί άνδρα

Οι σχέσεις είναι σίγουρα δύσκολες και το να βρεις έναν άνθρωπο με τον οποίο ταιριάζεις και επικοινωνείς ουσιαστικά γίνεται όλο και πιο ακατόρθωτο.

7 λόγοι που μια γυναίκα δε μπορεί να βρεί άνδρα

Από την άλλη, τα άγχη και οι αγωνίες, οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητα, η κρίση, κλπ, δε μας αφήνουν και πολλά περιθώρια για να αφεθούμε, να χαλαρώσουμε και να ασχοληθούμε με την προσωπική μας ζωή. Και μετά αναρωτιέσαι γιατί είσαι ακόμα μόνη. Μήπως, όμως, αυτά είναι φτηνές δικαιολογίες;
Αν παρά τις συνθήκες της ζωής μας και τη δυσκολία των ανθρώπινων σχέσεων όλοι οι φίλοι σου είναι ζευγαρωμένοι και μόνο εσύ εξακολουθείς να μένεις τα βράδια αγκαλιά με την τηλεόραση ή το pc, τότε μάλλον πρέπει να κάτσεις και να σκεφτείς καλά ποιοι είναι στα αλήθεια οι λόγοι που απαντούν στο ερώτημα γιατί είσαι ακόμα μόνη.

Δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι και να κλείνεσαι στον εαυτό σου αλλά ούτε και να τον ξεγελάς προφασιζόμενη πως φταίνε τα πάντα γύρω σου εκτός από εσένα την ίδια και περιμένοντας πως θα σου χτυπήσει την πόρτα μια μέρα ο κύριος τέλειος. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώσεις και εσύ η ίδια.

Οι 7 βασικοί λόγοι που είσαι ακόμα μόνη

1. Έχεις πολλές απαιτήσεις και...

Περισσότερα στο boro.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved