Το Σάββατο μοιράζουμε χαμόγελα στο PAOSHOP

Σε μια όμορφη εκδήλωση, το Σάββατο (12/12) στις 12 το μεσημέρι στο PAOSHOP της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα δούμε την πιο όμορφη εικόνα που υπάρχει: Παιδιά να χαμογελούν!

Το Σάββατο μοιράζουμε χαμόγελα στο PAOSHOP

Η πρωτοβουλία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, του PAOSHOP, του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και του μεγάλου χορηγού της ομάδας, Stoiximan.gr που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και θα διαρκέσει ως το τέλος του Δεκεμβρίου, συνεχίζεται το Σάββατο με μια γιορτή που αφορά όλους μας.

Παρουσία των εμπνευστών της πρωτοβουλίας αλλά και παικτών της ομάδας, στο PAOSHOP της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, θα συγκεντρωθούμε για να μοιράσουμε χαμόγελα και για να περάσουμε όμορφες στιγμές για τα παιδιά μας. Άλλωστε σ’ αυτά ανήκει το μέλλον, όπως και η σκέψη μας.

Σε απόλυτη σύνδεση με το εορταστικό πνεύμα των ημερών, θα υπάρχουν διάφορα happenings που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά αλλά και τους γονείς που θα βρεθούν στο PAOSHOP της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στις 12 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 4 Δεκεμβρίου έγινε η έναρξη της πρωτοβουλίας αυτής. Κάθε αγορά από το PAOSHOP ως το τέλος του Δεκεμβρίου θα ενισχύει τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Δίνουμε ραντεβού για το Σάββατο το μεσημέρι στο PAOSHOP της Λεωφόρου Αλεξάνδρας!

Για πολλά χαμόγελα και πολλές όμορφες στιγμές, αφιερωμένες στα παιδιά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved