Επ' αόριστον «λουκέτο» σε Super League-Football League!

ΕΠΟ, Super League και Football League φάνηκαν ασυνεπείς ως προς το εγγυητικό ταμείο των ποδοσφαιριστών και αναμένονται ραγδαίες κινητοποιήσεις από τον ΠΣΑΠ. Το Onsports έχει το ρεπορτάζ για το καυτό ζήτημα.

Επ' αόριστον «λουκέτο» σε Super League-Football League!

Ο ΠΣΑΠ σκοπεύει να φτάσει στα άκρα το θέμα για το εγγυητικό ταμείο το οποίο παραμένει ανενεργό παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμόδιων φορέων του ποδοσφαίρου, σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports.

Από τη Διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών είχε δοθεί προθεσμία στα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου προς τις ΕΠΟ, Super League και Football League, η οποία εξέπνευσε σήμερα.

Κανείς από τις διοργανώτριες αρχές ή την ΕΠΟ, σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν μερίμνησε να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του για την ενεργοποίηση του εγγυητικού ταμείου, παρά το γεγονός ότι από τις αρχές του 2013 υπογράφτηκε μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές, το οποίο όλο μένει στα... χαρτιά.

Ο ΠΣΑΠ είχε προειδοποιήσει ότι θα μπει λουκέτο στα επαγγελματικά πρωταθλήματα (Super League, Football League, Κύπελλο Ελλάδας) εάν η υπόθεση δεν τρέξει άμεσα και φαίνεται ότι το ποτήρι ξεχείλισε.

Αναμένονται ραγδαίες κινητοποιήσεις καθώς όπως λένε οι πληροφορίες...

Περισσότερα στο onsports.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved