Μέσα σε μισή ώρα «έσβησαν» την Πόλη του Φωτός

Το ISIS απειλεί μέσω twitter Ουάσιγκτον, Λονδίνο και Ρώμη ενώ ένας από τους τρομοκράτες, όπως μεταδίδει το France 24 είναι "γνώριμος" των αρχών ασφαλείας στη Γαλλία.

Μέσα σε μισή ώρα «έσβησαν» την Πόλη του Φωτός


Οι γαλλικές αρχές σύμφωνα με τοπικά μέσα έχουν βρει συριακό διαβατήριο σε έναν από τους δράστες, ενώ μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά άλλα στοιχεία για την ταυτότητά τους. Άλλες πληροφορίες από αραβικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι έχουν βρεθεί και αιγυπτιακά διαβατήρια.Το ISIS που ανέλαβε την ευθύνη αναφέρει ότι έχουν σκοτωθεί 8 μέλη του ενώ οι γαλλικές αρχές μιλούν για επτά.

Σάββατο απόγευμα και το Παρίσι από Πόλη του Φωτός έχει μετατραπεί σε έρημη πόλη.Τα καφέ είναι άδεια και οι κάτοικοι είναι κλειδωμένοι στα σπίτια τους, κατόπιν οδηγιών των αρχών. Ο στρατός και οι αστυνομικές δυνάμεις περιπολούν συνεχώς στο κέντρο και στα προάστια της πόλης. Οι αρχές γνωστοποίησαν ότι «όλες οι δημόσιες εγκαταστάσεις της πόλης», σχολεία, μουσεία, βιβλιοθήκες, γυμναστήρια, κολυμβητήρια και αγορές θα παραμείνουν κλειστά το Σάββατο. Τα πανεπιστήμια επίσης θα είναι κλειστά. Ακόμη κλειστή θα είναι η Disneyland του Παρισιού και ο Πύργος του Άιφελ θα παραμείνει κλειστός. Όλοι οι αγώνες έχουν αναβληθεί. Παράλληλα οι αρχές έχουν απαγορεύσει όλες τις διαδηλώσεις και τις δημόσιες εκδηλώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved