Χειμωνιάτικος «καύσωνας» μέσα στη βδομάδα και στο βάθος… Ελ Νίνιο

Αμερικανοί επιστήμονες έχουν προειδοποιήσει για τη μετεωρολογική βόμβα που «ακούει» στο όνομα Ελ Νίνιο, με το πιο βαρύ χειμώνα όλων των εποχών να είναι... προ των πυλών. Παρά το... καμπανάκι όμως, μέσα στη βδομάδα το θερμόμετρο στη χώρα μας αναμένεται να φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου, θερμοκρασία ασυνήθιστη για την εποχή.

Χειμωνιάτικος «καύσωνας» μέσα στη βδομάδα και στο βάθος… Ελ Νίνιο


Ο χειμώνας φέτος μπήκε από νωρίς στην Ελλάδα με ακραία καιρικά φαινόμενα. Στα μέσα Σεπτέμβρη ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι «χτύπησαν» τη χώρα μας, η θερμοκρασία άρχισε σταδιακά να κατεβαίνει με τα φαινόμενα αυτά να έχουν εξήγηση και αυτή να ονομάζεται Ελ Νίνιο.

Μπορεί οι αμερικανοί επιστήμονες να έχουν προειδοποιήσει για το πιο βαρύ χειμώνα όλων των εποχών, όμως ο καιρός φαίνεται πως κάνει τα δικά του... παιχνίδια και από σήμερα Δευτέρα (9/11) μέχρι και το τέλος της βδομάδας, η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει σταδιακά.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), το θερμόμετρο αυτή τη βδομάδα αναμένεται να ανέβει ακόμα και στους 25 βαθμούς Κελσίου, θερμοκρασία ασυνήθιστη για την εποχή.

Αυτός ο χειμωνιάτικος «καύσωνας» θα κρατήσει μέχρι και την Κυριακή (15/11), με τη θερμοκρασία μετά να παίρνει –ξανά- την κάτω... βόλτα.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved