65 Μαγικά Χρόνια Κωτσόβολος!

Η Κωτσόβολος γιορτάζει τα 65 χρόνια παρουσίας στον κόσμο της τεχνολογίας και δεν σταματά να εκπλήσσει με δυνατές προσφορές!

65 Μαγικά Χρόνια Κωτσόβολος!


Η Κωτσόβολος, η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα, βρίσκεται εδώ και 65 χρόνια σταθερά δίπλα στον καταναλωτή. Η εταιρεία ξεκίνησε το 1950 με το πρώτο της μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και, χάρη στη φιλική και πελατοκεντρική φιλοσοφία της, κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Σήμερα, μετά από 65 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, με 94 καταστήματα και πάνω από 1900 εργαζόμενους, καταφέρνει με τα προϊόντα της να βρίσκεται σε κάθε σπίτι, γιορτάζει και το μοιράζεται με το κοινό της.

Με αφορμή τον εορτασμό των 65 χρόνων, η Κωτσόβολος δεν σταματά να εκπλήσσει ευχάριστα τους καταναλωτές και το γιορτάζει αυτή τη φορά με 650 εκπληκτικά προϊόντα που φέρνουν το αύριο σήμερα σε 40 άτοκες δόσεις*! Η δυνατή προσφορά περιλαμβάνει 650 προϊόντα από όλες τις προϊοντικές κατηγορίες της σε 40 άτοκες δόσεις και οι τόκοι χάρισμα, χάρη στην ευκολία πληρωμών του πλάνου δόσεων Κωτσόβολος.

Η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια έχει χαράξει ανοδική πορεία στην ελληνική αγορά ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού και τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, προσφέροντας πάντα μεγάλη γκάμα προϊόντων, υπηρεσιών και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Αυτή η εξελικτική της πορεία αποδεικνύει έμπρακτα πως το DNA της είναι ταυτόσημο με την ευελιξία σε κάθε απαίτηση της εποχής, καλύπτοντας τις ανάγκες του καταναλωτή. Με αυτόν τον τρόπο, καθημερινά καταφέρνει και φέρνει πρώτη τις τεχνολογικές εξελίξεις μέσα από κάθε συσκευή και να βελτιώνει τη ζωή όλων.

Η Κωτσόβολος υπόσχεται σε όλους πως το ταξίδι στην τεχνολογία θα συνεχιστεί και θα προσφέρει δυνατές προσφορές, νέες μαγικές στιγμές και τεχνολογικές εμπειρίες στους μικρούς και μεγάλους της φίλους.

* Η προσφορά ισχύει από 26/10 έως 31/10 για τα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και στις 1/11 για το ηλεκτρονικό κατάστημα της Κωτσόβολος, www.kotsovolos.gr. Οι 40 δόσεις αφορούν σε προσωπικό, καταναλωτικό δάνειο τραπέζης. ΕΠΕ: 0,1608. Επιτόκιο 15%. Για περισσότερες πληροφορίες: www.kotsovolos.gr.

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)
Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα και σήμερα λειτουργεί 94 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr ενώ απασχολεί και πάνω από 1950 εργαζόμενους.
Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360ο.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:
 Facebook - www.facebook.com/Kotsovolos
 Twitter - https://twitter.com/kotsovoloson
 You Tube - http://www.youtube.com/user/Kotsovolosgreece
 Google Plus - https://plus.google.com/116092004640999302663#116092004640999302663/posts
Επιπλέον πληροφορίες και νέα σχετικά με την εταιρεία είναι διαθέσιμα και στην εταιρική ιστοσελίδα http://corporate.kotsovolos.gr/

Σχετικά με τη Dixons Carphone
Η Dixons Carphone plc είναι η κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών και απασχολεί πάνω από 40.000 εργαζόμενους σε 11 χώρες. Εστιάζοντας στην περιήγηση των πελατών της στον ψηφιακό κόσμο, η Dixons Carphone προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και κινητών συσκευών που υποστηρίζονται από υπηρεσίες μετά την πώληση και παρέχονται από τα brands της εταιρείας Geek Squad και Knowhow. Οι υπηρεσίες για επιχειρήσεις (B2B) παρέχονται μέσω των brands Connected World Services, PC World Business και Carphone Warehouse Business.
Τα υψηλού επιπέδου brands της Dixons Carphone περιλαμβάνουν την Carphone Warehouse, τα Currys και PC World στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, την Elkjøp, την El Giganten, τη Gigantti και τη Lefdal στις σκανδιναβικές χώρες, την Κωτσόβολος στην Ελλάδα, την Dixons Travel σε μια σειρά από ευρωπαϊκά αεροδρόμια και τη Phone House στη Γερμανία, τις Κάτω Χώρες, την Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Σουηδία. Τα βασικά brands παροχής υπηρεσιών είναι η Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τις Σκανδιναβικές χώρες και η Geek Squad σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία αλλά και αρκετές ακόμη ευρωπαϊκές αγορές.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Dixons Carphone plc, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.dixonscarphonegroup.com ή να ακολουθήσετε την εταιρεία στο Twitter στους λογαριασμούς @DixonsCarphone και @DCSebJ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

κα. Ειρήνη Χούντα | Assistant Brand Manager, Κωτσόβολος, e-mail: hountai@kotsovolos.gr

κα Κέρρυ Γουσίδου I Gravity The Newtons I τηλ.211.10.60.194, 6947.900.009 I email: Kerry.gousidou@gravitythenewtons.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved