8 πράγματα που οι άντρες βρίσκουν ακαταμάχητα πάνω σου (και δεν τα περιμένεις)

Φίλη μου όπως έχεις καταλάβει η στήλη αυτή εδώ, έχει δημιουργηθεί από εμάς για σένα, με μόνο σκοπό και στόχο να καταλάβει τα προβλήματα και να λύσει τις απορίες σου.

8 πράγματα που οι άντρες βρίσκουν ακαταμάχητα πάνω σου (και δεν τα περιμένεις)

Ευτυχώς να λες, που τυγχάνει να είμαστε λίγο σοφές, με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να απαντάμε ανά πάσα ώρα και στιγμή στις απορίες σου και να σε καθοδηγούμε για να μπορείς να γίνεις το απόλυτο θηλυκό και να τρελαίνεις τους άντρες στο πέρασμά σου. Λοιπόν για να μην έχεις αμφιβολίες να σε ενημερώσουμε, ότι αυτά που ήξερες μέχρι τώρα, περί του τι θεωρεί ένας άντρας σέξι, δεν ισχύουν, διότι τελικά τα αρσενικά είναι αρκετά πιο πολύπλοκα απ' ότι νομίζαμε.

Ξεχάστε τα πολύ κοντά και εφαρμοστά φορέματα, ή τα αβυσαλλέα ντεκολτέ και το κόκκινο κραγιόν, αυτά που τα αγόρια θεωρούν σέξι σε μία γυναίκα, σίγουρα δεν είναι αυτά που νομίζετε.

1. Το χαμόγελό σου: Τώρα αλήθεια... Κάνε όσο duck face θέλεις. Γίνε ακόμα και πάπια βρε αδερφέ. Δε θα καταφέρεις τίποτα. Οι άντρες θέλουν φυσικά πράγματα, όπως για παράδειγμα το πιο ειλικρινές και λαμπερό σου χαμόγελο. Και μη στενοχωριέσαι. Ακόμα και την οδοντοστοιχία του Σάκη Ρουβά να μην έχεις, δε χάλασε και ο κόσμος. Αλήθεια σου το λέμε, δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μία γυναίκα που χαμογελάει και δείχνει τα δόντια της. Αφήστε τα μολύβια και τα κραγιόν στο σπίτι. Πάρτε μόνο ένα οδοντικό νήμα για ώρα ανάγκης. Καμία δε θέλει να χαμογελάει και να έχει κολλήσει το μαρούλι στον κυνόδοντα!

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved