Ένα συγκλονιστικό βίντεο που πρέπει όλοι να δούμε! Σίγουρα θα σας προβληματίσει!

Στις μέρες μας η φράση «ουδείς αναντικατάστατος» είναι πιο ρεαλιστική από ποτέ.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που πρέπει όλοι να δούμε! Σίγουρα θα σας προβληματίσει!

Ο κόσμος πετάει πολύ εύκολα οτιδήποτε δε θέλει πια, ανεξαρτήτου αξίας...

Το συγκλονιστικό βιντεάκι που θα παρακολουθήσετε, μιλάει με συμβολισμούς και παραλληλισμούς και απευθύνεται ακριβώς στους ανθρώπους που μπορούν να φερθούν με μεγάλη σκληρότητα και ανευθυνότητα προς άλλα όντα.

Η οικογένεια που θα δείτε υιοθετεί με μεγάλη χαρά ένα αξιαγάπητο κοριτσάκι με όμορφα κόκκινα μαλλάκια, που σίγουρα θα κέρδιζε πολλούς με την πρώτη ματιά. Όλα κυλούν φυσιολογικά, οι μέρες περνούν με χαμόγελα και ευτυχία, μέχρις ότου υποχωρεί ο αρχικός ενθουσιασμός της οικογένειας και η ρουτίνα της καθημερινότητας κυριαρχεί. Το κοριτσάκι νιώθει παραμελημένο και κάνει επίτηδες πράγματα για να τραβήξει την προσοχή. Η συμπεριφορά της αρχίζει να εκνευρίζει τους γονείς, έως ότου ο τρόπος τους προς αυτήν αλλάζει άρδην και η οικογένεια δε θυμίζει σε τίποτα πλέον εκείνη των πρώτων ημερών.

Μέχρι που μια μέρα, ο μπαμπάς παίρνει το κοριτσάκι βόλτα με το αυτοκίνητο στην εξοχή, αλλά επιστρέφει στο σπίτι μόνος του...

Το σοκαριστικό και τόσο αληθινό βίντεο παράλληλα, προσπαθεί να μας κάνει να νιώσουμε όπως η κάθε ζωντανή ψυχούλα που παίρνουμε υπό την προστασία μας, αλλά στην πρώτη δυσκολία εγκαταλείπουμε.

Δείτε παρακάτω τη συγκινητική ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Gift», που το μήνυμα της είναι πραγματικό δώρο για την κοινωνία μας και σίγουρα αξίζει μια κοινοποίηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved