Η θανατηφόρα τοξίνη που μπορεί να κρύβεται σε μια κονσέρβα τόνο

Τι πρέπει να γνωρίζουμε πριν καταναλώσουμε τόνο από κονσέρβα.

Η θανατηφόρα τοξίνη που μπορεί να κρύβεται σε μια κονσέρβα τόνο

Η κακή συντήρηση του ψαριού πριν κονσερβοποιηθεί έχει σαν αποτέλεσμα να αναπτύσσονται στην αποσυντιθέμενη σάρκα του βακτήρια και κατ' επέκταση επικίνδυνες τοξίνες.

Το μαγείρεμα μπορεί να σκοτώνει τα βακτήρια, όμως οι τοξίνες παραμένουν, προκαλώντας μερικές φορές σοβαρές έως και θανατηφόρες επιπλοκές. Οι τοξίνες είναι επίσης ανθεκτικές στην ψύξη και την κονσερβοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved