Οι τροφές που αυξάνουν τον κίνδυνο εμφράγματος

Όσοι καταναλώνουν συχνά τηγανητά τρόφιμα και ποτά με μεγάλη περιεκτικότητα σε ζάχαρη αντιμετωπίζουν κατά 56% μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιαγγειακή νόσο σε σύγκριση με εκείνους που τρέφονται πιο υγιεινά, σύμφωνα με Αμερικανούς ερευνητές.

Οι τροφές που αυξάνουν τον κίνδυνο εμφράγματος

Σχετική μελέτη δημοσιεύεται στην επιστημονική επιθεώρηση Circulation της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Η μελέτη βασίστηκε σε δείγμα περίπου 17.000 ανθρώπων από τις ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved