Οι τροφές που αυξάνουν τον κίνδυνο εμφράγματος
Όσοι καταναλώνουν συχνά τηγανητά τρόφιμα και ποτά με μεγάλη περιεκτικότητα σε ζάχαρη αντιμετωπίζουν κατά 56% μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιαγγειακή νόσο σε σύγκριση με εκείνους που τρέφονται πιο υγιεινά, σύμφωνα με Αμερικανούς ερευνητές.
![Οι τροφές που αυξάνουν τον κίνδυνο εμφράγματος](https://cdn.astmd.gr/img/574/344/90/2015/08/11/ccb0208bce2b48559fbf80008c47785f.jpg?t=fDKa4_w6A0x73blZTDW-vQ)
Σχετική μελέτη δημοσιεύεται στην επιστημονική επιθεώρηση Circulation της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Η μελέτη βασίστηκε σε δείγμα περίπου 17.000 ανθρώπων από τις ΗΠΑ.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr