Η Προπληρωμένη κάρτα δίνει τη λύση!

Ο νέος τρόπος ζωής και οι καινούριες συνήθειες, επιβάλουν την προσαρμογή μας ως προς τους τρόπους που χρησιμοποιούμε για τις καθημερινές μας πληρωμές.

Η Προπληρωμένη κάρτα δίνει τη λύση!

Είτε θέλετε να παίξετε ή να ψωνίσετε σε σύνδεση στο διαδίκτυο, να χρησιμοποιήσετε την προπληρωμένη κάρτα, την ασφαλέστερη, απλούστερη λύση. Οι παρακάτω λόγοι μαρτυρούν γιατί η προπληρωμένη κάρτα, που σας επιτρέπει να πληρώνετε στο Internet ανώνυμα, είναι ιδανική λύση αυτή την στιγμή.

Ερχόμασταν πολλές φορές σε δύσκολη θέση, όταν φτάνει η ώρα να δώσουμε τα στοιχεία της κάρτας μας σε διαδικτυακές πλατφόρμες άγνωστες σε μας. Πάντα είχαμε δεύτερες σκέψεις και φοβόμαστε για υπερχρεώσεις και κακόβολη χρήση των στοιχείων μας.

Οπότε οι εξελίξεις έφεραν ένα 'υβριδικό' προϊόν, που μοιάζει με χρεωστική αλλά λειτουργεί περισσότερο με την φιλοσοφία της δωροκάρτας. Ο συνδυασμός των δύο θα λέγαμε ότι είναι η νέα προπληρωμένη κάρτα. Αυτή είναι μια κάρτα που μπορεί κανείς να 'φορτώσει' με το επιθυμητό ποσό και να κάνει εύκολα και με απόλυτο έλεγχο αγορές και πληρωμές.

Η απόκτηση μιας προπληρωμένης κάρτας δεν αποτελεί δύσκολη υπόθεση καθώς δεν απαιτείται πιστωτικός έλεγχος. Είναι μια κάρτα όπου μπορεί κάποιος να φορτώσει εξ' αρχής το ποσό που χρειάζεται για μια συναλλαγή και απλά να πληρώσει με αυτήν χωρίς κίνδυνο να ξεπεράσει το όρια καθώς επίσης χωρίς επιτόκια!

Ξέρουμε ότι οι καταναλωτές θέλουν να επικεντρώνουν την προσοχή τους σε αυτό που πραγματικά τους ενδιαφέρει, δηλ. τις αγορές ή το gaming στο διαδίκτυο και όχι στη διαδικασία της πληρωμής. Και αυτό ακριβώς είναι που τους εξασφαλίζει η χρήση μιας τέτοιας κάρτας.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι «μηδενικού κινδύνου», αλλά είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους για να μεταφέρουμε χρήματα όταν ταξιδεύουμε είτε όταν είναι αυτή η πρώτη σας φορά ως νέοι χρήστες καρτών, καθώς δεν συνδέεται με τραπεζικό λογαριασμό. Επίσης το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι η χρήση της κάρτας είναι ελεγχόμενη κι αυτό είναι πλέον απαραίτητο για τον προϋπολογισμό του νοικοκυριού. Τέλος δεν υπάρχουν τόκοι όπως στις άλλες πιστωτικές κάρτες. Με αυτό τον τρόπο θα λέγαμε ότι αντικαθιστάτε ο παραδοσιακός τραπεζικός λογαριασμός για τις συναλλαγές μας.

Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε, δεν κοστίζει τίποτα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved