Το Newsbomb.gr και πάλι πρώτη επιλογή ενημέρωσης στις πιο κρίσιμες στιγμές της χώρας

Το Newsbomb.gr, το κορυφαίο ειδησεογραφικό και ενημερωτικό site που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media, βρέθηκε και τον Ιούνιο στην κορυφή των μετρήσεων της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ) βάσει επισκεψιμότητας, στο σύνολο των site που περιλαμβάνονται επίσημα στις μετρήσεις αυτές.

Το Newsbomb.gr και πάλι πρώτη επιλογή ενημέρωσης στις πιο κρίσιμες στιγμές της χώρας

Πιο συγκεκριμένα, το Newsbomb.gr φιλοξένησε συνολικά 4.234.634 μοναδικούς επισκέπτες (unique browsers), αριθμός που για έναν ακόμη μήνα το κατέταξε στην κορυφή της σχετικής λίστας σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις. Θα πρέπει δε να σημειωθεί πως αυτός είναι ο όγδοος συνεχόμενος μήνας που το site βρίσκεται στην κορυφή των μετρήσεων.

Στην πιο κρίσιμη περίοδο στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας, το Newsbomb.gr φροντίζει να καλύψει με συνέπεια και σοβαρότητα όλες τις εξελίξεις μέσα από συνεχή ροή ειδήσεων, έγκυρη αρθρογραφία και σφαιρική ανάλυση των γεγονότων. Ως αποτέλεσμα αυτής της προσέγγισης, οι πολίτες της χώρας το επέλεξαν και τον Ιούνιο ως την πρώτη online πηγή για να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τα τεκταινόμενα και όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κρίση.

Πέρα όμως από το Newsbomb.gr, η πλειονότητα των υπολοίπων site που η DPG Digital Media εκμεταλλεύεται εμπορικά παρέμεινε και τον Ιούνιο σε πολύ υψηλά επίπεδα από πλευράς επισκεψιμότητας, σύμφωνα με τις ίδιες μετρήσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως τέσσερα ακόμη sites, τα Gossip-TV.gr, Queen.gr, Onmed.gr και Onsports.gr βρέθηκαν πάνω από το όριο του ενός εκατομμυρίου μοναδικών επισκεπτών το καθένα, ενώ και το Astrology.gr παρέμεινε το πρώτο site σε επισκεψιμότητα στη δική του θεματική κατηγορία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved