Υπεγράφη συμφωνία με τη Ρωσία για τον ελληνικό αγωγό φυσικού αερίου

Υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου μεταξύ της Ελλάδας και της Ρωσίας στο πλαίσιο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ στην Αγία Πετρούπολη, ανακοίνωσε ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας, Αλεξάντρ Νόβακ - Αποκλειστικές δηλώσεις του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Υπεγράφη συμφωνία με τη Ρωσία για τον ελληνικό αγωγό φυσικού αερίου


Αποστολή στην Αγία Πετρούπολη: Μαρία Γιαχνάκη

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο Newsbomb.gr ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε: «Είμαστε περήφανοι γι' αυτή τη συμφωνία».

Μιλώντας στη Μαρία Γιαχνάκη, πρόσθεσε: «Η Ελλάδα τη χρειαζόταν αυτή τη συμφωνία κι έγινε γιατί το ήθελαν και οι Ρώσοι. Η σημερινή συμφωνία σημαίνει οτι βάζουμε τα πράγματα σε μια βάση και ότι από σήμερα αρχίζει δουλειά. Με την υπογραφή αυτού του συμφώνου στην ουσία βάζουμε τα θεμέλια για την κατασκευή του αγωγού. Και μην ξεχνάμε ότι μπορεί να είναι το πρώτο βήμα της συνεργασίας, αλλά στην ουσία ειναι το βασικότερο, που σημαίνει ότι θα γίνει οπωσδήποτε. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη δύναμη αυτής της συμφωνίας».

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved