Ελαιόλαδο: Η καλύτερη επιλογή για το τηγάνισμα

Το τηγάνισμα αποτελεί τον πιο ανθυγιεινό τρόπο μαγειρέματος.

Κατά την διάρκειά του, τα έλαια που χρησιμοποιούνται οξειδώνονται, με αποτέλεσμα να εισέρχονται στον οργανισμό προκαλώντας βλάβες, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν στην εμφάνιση καρκίνου.

Παρ' όλα αυτά, μπορούμε, επιλέγοντας το κατάλληλο λάδι, να προστατευτούμε από αυτές τις ουσίες κατά μεγάλο βαθμό. Σε μελέτες που έχουν γίνει χρησιμοποιώντας διάφορα λάδια και μετρώντας τις βλαβερές ουσίες που αναπτύσσονται, οι ερευνητές έχουν καταλήξει πως, η καλύτερη επιλογή για το τηγάνισμα είναι το ελαιόλαδο.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved