Έκτορας Μποτρίνι: Ο σεφ που σάρωσε τα βραβεία στους Χρυσούς Σκούφους

Το εστιατόριό του στην Κέρκυρα βραβεύτηκε για τρίτη συνεχή χρονιά, στην τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων, ως το καλύτερο στη χώρα.

Ο Έκτορας Μποτρίνι έχει κάθε λόγο να αισθάνεται περήφανος, αλλά και ευγνώμων για όσα πήρε από τον πατέρα του Εtrusco.

Μετά το Michelin που κέρδισε το Botrini's στο Χαλάνδρι για δεύτερη χρονιά, ήρθε και η βράβευση του εστιατορίου του Etrusco στην Κέρκυρα. Ο δραστήριος σεφ, που δεν σταματά να θέτει στόχους και να επεκτείνει τα γευστικά του projects, μιλά στο Olive για τις διακρίσεις που έλαβε αλλά και για τις νέες του δραστηριότητές του στο Ντουμπάι και στη Μύκονο.

Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved