Φτιάξτε ένα απίστευτα υγιεινό ποτό μέσα σε 10 λεπτά! (Βίντεο)

Πολλές επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι το κουρκούμη μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη τόσο για το σώμα σας όσο και για το μυαλό σας.

Φτιάξτε ένα απίστευτα υγιεινό ποτό μέσα σε 10 λεπτά! (Βίντεο)

Έχει ανακηρυχτεί ως ένα από τα πιο απίστευτα συμπληρώματα διατροφής που μπορεί να σας βοηθήσει στο να κρατηθείτε υγιείς. Σε αντίθεση με άλλα τρόφιμα που μπορεί να είναι επικίνδυνα για την υγεία σας αυτό μπορεί να κάνει θαύματα.

Το κουρκούμη είναι φθηνό και ευρέως διαθέσιμο, και έχει αποδειχθεί ότι έχει πράγματι φαρμακευτικές ιδιότητες. Επίσης μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων και μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες για την ανάπτυξη ορισμένων τύπων καρκίνου ή της νόσου του Alzheimer. Μπορεί να καταπολεμήσει ακόμα και την κατάθλιψη.

Πολλοί το θεωρούν ως ένα βότανο θαύμα όπου οι Ινδοί γνώριζαν την ισχύς του χρόνια τώρα. Χρειαστήκαν χιλιάδες χρόνια μέχρι η Δύση να το καταλάβει.

Το μόνο πιθανό μειονέκτημα του βοτάνου είναι ότι μερικοί άνθρωποι βρίσκουν τη γεύση του κουρκούμη (τσάι) να είναι ... λίγο δυσάρεστη. Ανεξάρτητα από την γεύση του τα οφέλη του είναι πάρα πολλά.

Το παρακάτω βίντεο προέρχεται από τον Andrew Well και μας δείχνει πως μπορούμε να φτιάξουμε ένα πάρα πολύ υγιεινό ποτό μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Δείτε το βίντεο:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved