ΟΑΕΔ: Από σήμερα οι αιτήσεις για τα δωρεάν μαθήματα πληροφορικής

Ξεκινούν σήμερα Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015, οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Ακαδημία Πληροφορικής» του ΟΑΕΔ σε συνεργασία με τη Microsoft Hellas, για τη δωρεάν εκπαίδευση ανέργων σε ψηφιακές δεξιότητες.

ΟΑΕΔ: Από σήμερα οι αιτήσεις για τα δωρεάν μαθήματα πληροφορικής

Οι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ, μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα μέσω της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ.

Στα τέλη κάθε μήνα οι αιτούμενοι θα παραλαμβάνουν μέσω του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου, κωδικούς που μέσω αυτών θα κάνουν χρήση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Το πρόγραμμα «Ακαδημία Πληροφορικής» έχει ορίζοντα τριετίας και δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης μιας μεγάλης γκάμας μαθημάτων για όλα τα επίπεδα, με προοπτική να εμπλουτιστεί, ώστε να παρέχει ακόμη περισσότερα οφέλη.

Οι εγγεγραμμένοι άνεργοι θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, τις υπηρεσίες:

Παροχή ηλεκτρονικής εκπαίδευσης σε περισσότερα από 1.000 θέματα τεχνολογιών πληροφορικής, όπως λειτουργικά συστήματα, εφαρμογές γραφείου, δίκτυα υπολογιστών, προγραμματισμός, συστήματα ERP και CRM, βάσεις δεδομένων κ.ο.κ. Ο εκπαιδευόμενος, μέσω ενός μοναδικού κωδικού, θα έχει πρόσβαση στα μαθήματα...

Περισσότερα στο newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved