Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 24° 59' 30" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 14° 35' 60" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 28' 57" ΤΟΞΟΤΗΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 15' 39" ΖΥΓΟΣ
ΑΡΗΣ - 00° 54' 38" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 01° 57' 48" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 25' 01" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 29° 35' 59" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 42' 39" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 19° 18' 06" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 29° 08' 14" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Ένα διαφορετικό μιλφέιγ μπισκότο με φράουλες!

Υλικά συνταγής

Ένα διαφορετικό μιλφέιγ μπισκότο με φράουλες!

2 φύλλα σφολιάτας
250 γρ. φράουλες
Για την κρέμα
1 λίτρο γάλα πλήρες
200 γρ. ζάχαρη
130 γρ. κορν φλάουρ
1 βανίλια
2 αβγά
250 γρ. κρέμα γάλακτος παγωμένη
2 συσκευασίες γεμιστά μπισκότα
άχνη για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Στρώνουμε λαδόκολλα σε λαμαρίνα. Απλώνουμε επάνω τη σφολιάτα. Με πιρούνι την τρυπάμε παντού και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220ºC, στον αέρα, για 10΄. Βγάζουμε τη σφολιάτα από το φούρνο και την αναποδογυρίζουμε με τη βοήθεια της λαδόκολλας.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies